پرش به محتوای اصلی

کاهش بی‌ سابقه ورود گردشگر به کیش

سه‌شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۴
15

درحالی که رئیس سازمان میراث فرهنگی و مدیرعامل پیشین منطقه آزاد کیش اخیرا بر ماموریت گردشگری این جزیره تاکید کرده، اما رئیس جامعه هتلداران جزیره کیش از نابسامانی شدید وضعیت گردشگری جزیره کیش خبر داده است

به گفته مسیح‌الله صفا، این وضعیت ضعیف ورود گردشگر به جزیره طی ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده؛ به طوری که کسب و کار در جزیره را از بین برده است. وی همچنین به برگزاری ضعیف جشنواره تابستانی کیش اشاره کرده و گفته است: «تابستان امسال ظرفیت اشغال هتل‌های کیش کمتر از ۵۰ درصد بود.

این امر در حالی است که هر سال شاهد اشغال ۱۰۰ درصدی ظرفیت هتل‌های جزیره در تابستان به ویژه در مرداد و شهریور ماه بوده‌ایم.» این فعال بخش خصوصی خاطرنشان کرد: «این وضعیت در مهرماه نیز با شروع سال تحصیلی و به دنبال آن وارد شدن به ماه محرم و صفر، به طور کلی منجر به تعطیلی کامل توریسم جزیره شد.»

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.