پرش به محتوای اصلی

پیشنهاد جدید فرانسه برای مقابله با تحریم‌های ضد ایرانی

کد خبر 410998
67

وزیر مالی فرانسه گفت: پاسخ به تحریم‌های یکجانبه آمریکا، باید شامل اقداماتی برای تقویت یورو در تبادلات بین‌المللی باشد.

به گزارش بازتاب به نقل از اسپوتنیک، برونو لو ماریه، وزیر مالی فرانسه، روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: پاسخ به تحریم‌های یکجانبه آمریکا باید شامل اقداماتی برای تقویت یورو در تبادلات بین‌المللی باشد.

لو ماریه در بروکسل گفت: تقویت یورو در میادین جهانی ضروری است، ضمن اینکه تصمیمات اعلام شده توسط فرانسه، آلمان و انگلستان در پاسخ به محدودیت‌های یکجانبه آمریکا، راهی برای تاکید بر آن است که ما در تلاش‌ هستیم ارز واحد خود را تقویت کنیم و می‌خواهیم آزاد و مستقل باشیم.

او اضافه کرد: در بلندمدت ما می‌خواهیم یورو را به یکی از مهم‌ترین ارزهای ذخیره جهان تبدیل کنیم؛ اما به این منظور ما نیازمند همبستگی بیشتر و افزایش سرمایه‌گذاری در اروپا هستیم.

بر اساس این گزارش، اتحادیه اروپا و مشخصا فرانسه آلمان و انگلستان روز جمعه بیانیه‌ای مشترک صادر کردند و گفتند علی‌رغم تحریم‌های آمریکا، به همکاری خود با روسیه، چین و سایر دولت‌ها برای حفظ روابط مالی موثر با ایران ادامه خواهند داد.

راند اول تحریم‌های اقتصادی ایران در ماه آگوست فعال شد، در حالی‌ که فهرست بزرگتری از تحریم‌های آمریکا بر ضد بخش‌های نفتی و بانکی ایران، از دیروز اجرایی شده‌اند.

آمریکا به چین، هند، ایتالیا، یونان، ژاپن، کره‌جنوبی، تایوان و ترکیه، از تحریم‌های خرید نفت ایران معافیت داده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.