پرش به محتوای اصلی

پپ گواردیولا: در حال حاضر لیورپول بهتر از ما است

کد خبر 437733
1

پپ گواردیولا مثل همیشه پس از شکست هم متواضعانه درباره رقیب پیروز سخن گفت.

پپ گواردیولا پس از ثبت اولین شکست فصل تیمش در هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس مقابل چلسی، رقیب و سرمربی‌اش را مورد ستایش قرار داد. سرمربی منچسترسیتی در این باره گفت: به چلسی بابت این پیروزی تبریک می‌گویم. برای پیروزی آمده بودیم و نیمه اول خوبی را نیز داشتیم. در حالی گل دریافت کردیم که آن‌ها تنها یک شانس داشتند، البته چلسی تیم قدرتمندی است. برای شکست ناپذیر بودن این جا نیستیم.

به گزارش تسنیم ،وی خاطرنشان کرد: می‌خواهیم قهرمان شویم. فصل پیش تاکید کرده بودم شکست‌ناپذیری قرار نیست همیشه اتفاق بیفتد. در حال حاضر لیورپول از ما بهتر است. ورزشی در جهان وجود ندارد که یک بازیکن یا تیم برنده همه عنوان‌ها شود. همان طور که می‌خواستیم بازی کردیم.

گواردیولا در پایان افزود: ترجیح می‌دهم تمام بازیکنانم را در اختیار داشته باشم. آنهایی که مقابل چلسی بازی کردند، فوق العاده بودند. کسی نمی‌داند در حضور مصدومان می‌توانستیم برنده بازی باشیم یا خیر. دوست دارم درباره حریف فکر کنم. عملکرد ما خیلی خوب بود و بهتر از فصل گذشته بودیم.بله، در حال پیشرفت هستیم!

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.