پرش به محتوای اصلی

پرواز عسلویه -مشهد از باند فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد خارج شد

کد خبر 129798
38

هواپیمای عسلویه به مشهد شرکت کاسپین دقایقی پیش در سانحه‌ای از باند فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد خارج شد.

به گزارش تسنیم، هواپیما مشهد-عسلویه شرکت کاسپین صبح امروز پس از نشستن بر باند فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد از باند فرودگاه خارج شد.

بر اساس اطلاعات اولیه دلیل این حادثه ترکیدگی لاستیک‌های هواپیما بوده است.

دبیر انجمن صنفی خدمات هوایی سفر خراسان رضوی گفت: خروج هواپیمای مشهد به عسلویه از باند فرودگاه آسیب جانی نداشته است.

مجید فرقانی اظهار داشت: پرواز هواپیمایی کاسپین در مقصد مشهد به عسلویه به علت نقص فنی که در چرخ‌های آن رخ داد؛ متأسفانه از مسیر باند فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد خارج شده است.

وی بیان کرد: این پرواز حدود نیم ساعت پیش قصد ترک فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد را داشته که دچار نقص فنی شده اما خوشبختانه مسافران هیج آسییبی ندیده‌اند و هم اکنون در حال پیاده شدن از هواپیما هستند.

دبیر انجمن صنفی خدمات هوایی سفر خراسان رضوی تأکید کرد: خوشبختانه این حادثه هیچ آسیب جانی اعم از فوت و یا جرح به همراه نداشته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.