پرش به محتوای اصلی

پاسخ لالیگا به شکایت سرمربی رئال

کد خبر 496211
59

سازمان لیگ برتر فوتبال اسپانیا به شکایت سرمربی رئال پیش از ال کلاسیکو پاسخ داد.

روزنامه موندو دپورتیوو اسپانیا خبر داد که سازمان لیگ برتر فوتبال اسپانیا(لالیگا) به شکایت سولاری، سرمربی رئال مادرید پاسخ داد.

سولاری بعد از بازی با لوانته شاکی شده بود که لالیگا زمان بندی بازی ها را طوری قرار داده که رئال پیش از ال کلاسیکو کمتر از بارسلونا استراحت دارد.

سازمان لیگ اسپانیا پاسخ داد که اسپانسر دیدار رئال مادرید و لوانته برای پخش این مسابقه در روز یکشنبه 350 میلیون یورو پرداخت کرده و نمی توانستند زمان برگزاری را تغییر دهند.

به گزارش فارس ،رئال مادرید در بازی برگشت نیمه نهایی کوپا دل ری چهارشنبه این هفته میزبان بارسلونا است. بازی رفت این دو تیم با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسیده بود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.