پرش به محتوای اصلی

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور در ۲۲ مهر ماه

کد خبر 753148
آخرین-وضعیت-ترافیکی-جاده‌های-کشور-در-۲۲-مهر-ماه

جانشین رییس پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور در ۲۲ مهر ماه  را تشریح کرد.

سردار تیمور حسینی در گفت‌وگو با میزان گفت: تردد روان در محور‌های چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت) گزارش شده است.

وی افزود: ترافیک در آزادراه قزوین – کرج حدفاصل استاندارد تا پل فردیس، در آزادراه کرج – تهران محدوده‌های گرمدره و تابلوی پیام نما و در محور شهریار – تهران محدوده شهرقدس سنگین است.

جانشین رییس پلیس راهور ناجا ادامه داد: محور چالوس (حد فاصل دزدبن تا هزارچم) واقع در استان مازندران، تا ۳۰ مهرماه، از ساعت ۲۱ الی ۶ صبح روز بعد، روز‌های شنبه تا سه شنبه هر هفته، به غیر از روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه، ایام تعطیلات رسمی و همچنین روز‌های قبل و بعد از تعطیلات چند روزه، به دلیل اجرای عملیات راهداری مسدود بوده و تردد از محور‌های جایگزین هراز و فیروزکوه انجام می‌گردد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.