پرش به محتوای اصلی

ورود تماشاگران زن به ورزشگاه‌ها در حال اجرایی شدن است

کد خبر 578891
زنان

تاکنون نیز زنان در چندین مسابقه ورزشی در کنار مردان حضور داشته اند و خوشبختانه در طول مسابقات مشکل خاصی به وجود نیامده است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: وعده دولت برای ورود زنان به ورزشگاه توسط وزیر ورزش و جوانان در حال پیگیری است.

معصومه ابتکار در حاشیه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قزوین گفت: سازوکارها و زیرساخت‌های خوبی برای ورود زنان به ورزشگاه تعبیه شده است.

وی گفت: تاکنون نیز زنان در چندین مسابقه ورزشی در کنار مردان حضور داشته اند و خوشبختانه در طول مسابقات مشکل خاصی به وجود نیامده است. برای توسعه این موضوع اقدامات لازم در حال پیگیری است.

بازدید از چند طرح کارآفرینی بانوان در اقبالیه، رزجرد و آبیک و حضور در نشست با سازمان‌های مردم نهاد استان به ویژه در حوزه خانواده و بانوان از دیگر برنامه‌های معاون رئیس جمهوری در سفر به استان قزوین است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.