پرش به محتوای اصلی

معاون آماد و پشتیبانی ناجا اعلام کرد

واگذاری 120 خودروی تویوتا به راهور ناجا

کد خبر 649705
واگذاری 120 خودروی تویوتا به راهور ناجا

معاون آماد و پشتیبانی ناجا از واگذاری 120 دستگاه سواری تویوتا استیشن رافور به پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا خبر داد.

 

سردار رحمت اله محمدی در این باره، گفت: در راستای افزایش توان تحرک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا و به‌منظور کنترل ترافیک جاده‌ای در محورهای کوهستانی و صعب‌العبور، معاونت آماد و پشتیبانی ناجا پس از اخذ مجوز از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران (با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح)، تعداد 120 دستگاه تویوتا استیشن رافور خریداری کرد.

 

وی تصریح کرد: در مرحله اول، 80 دستگاه از این خودروها به پلیس راهور تحویل داده شد و بزودی 40 دستگاه باقی مانده نیز به ناوگان خودرویی این پلیس تزریق می شود.

 

سردار محمدی افزود: معاونت آماد و پشتیبانی ناجا، همواره آماده است در راستای تجهیز و ارتقای آمادگی ناجا در اجرای هر چه‌ بهتر مأموریت‌ها گام‌های مؤثری بردارد، البته باید تلاش کرد از این تجهیزات به نحو صحیح بهره‌برداری شود تا عمر مفید و انقلابی تجهیزات در مجموعه نیروی انتظامی افزایش یابد.

 

به گزارش ایسنا، معاون آماد و پشتیبانی ناجا گفت: تلاش برای ارتقای امنیت جامعه وظیفه‌ای است که به دنبال آن اطمینان و دلگرمی مردم به خادمان خویش را در پی خواهد داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.