پرش به محتوای اصلی

واکنش ها به پیشنهاد متفاوت «همایون شجریان»

کد خبر 356227
5

پیشنهاد همایون شجریان برای برگزاری کنسرت خیابانی با انتقاد و حرف‌های کنایه‌آمیز یکی از آهنگسازان مواجه شد.

هوشنگ کامکار، که از همکاران محمدرضا شجریان در دهه‌های ۵۰ و ۶۰ بود و بعدها از وی جدا شد، در نشستی خبری درباره پیشنهاد همایون شجریان برای برگزاری کنسرت خیابانی گفت: ‌اینکه پسر شجریان اعلام کرد در خیابان کنسرت می‌دهیم، به نظرم فکر خوبی است. اما کنسرت دردهای مردم را کم نمی‌کند.

وقتی کسی پول ندارد و بچه‌اش بدهکار است، به نظرم کنسرت به دردش نمی‌خورد. در مملکتی که من دارم زندگی می کنم، باید عقل داشته باشم و چیزهایی که فقط جنبه تبلیغی دارد را نگویم.

پیش از این شهرام ناظری نیز اجرای کنسرت خیابانی را کاری تبلیغاتی دانسته بود که با توجه به شرایط اقتصادی دردی از مردم دوا نمی‌کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.