پرش به محتوای اصلی

۱۰ تک آهنگ جدید از حامیم تا اشوان/ صدا

کد خبر 1239638
۱۰ تک آهنگ جدید از حامیم تا اشوان

تازه‌ترین تک‌آهنگ‌های منتشرشده در بازار موسیقی ایران شامل آثاری از علی منتظری، حجت اشرف‌زاده، حامیم، امیر مقاره، حامد همایون، روزبه بمانی، اشوان، میثم ابراهیمی، شهاب رمضان و بابک جهانبخش و عرشیاس است.

بازتاب_ این ۱۰ تک‌آهنگ جدید به‌صورت رایگان منتشر شده‌اند و در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم:

«مثل گل» با صدای علی منتظری

 

تک‌آهنگ «مثل گل» با صدا و آهنگسازی علی منتظری، نوازندگی سالار حبیب‌زاده، تنظیم فتاح فتحی، ترانه محمد مبارکی و میکس و مسترینگ فتاح فتحی منتشر شده است.

علی منتظری در عرصه خوانندگی، آهنگسازی و نوازندگی گیتار در سبک پاپ فعالیت دارد. او از سال ۱۳۹۱ کار خود را در زمینه موسیقی آغاز کرده است. از معروف‌ترین آهنگ‌های منتظری می‌توان به «حق میدم»، «مهربانم» و «بی‌سروسامانم» اشاره کرد.

«پریزاد» با صدای حجت اشرف‌زاده

 

تک‌آهنگ «پریزاد» با آهنگسازی و صدای حجت اشرف‌زاده، تنظیم بیداد و ترانه احمد امیرخلیلی منتشر شده است.

حجت اشرف‌زاده خواننده، نوازنده و آهنگساز ایرانی است. اشرف‌زاده با لحن‌ها و آواهای موسیقی ایرانی نزد پدر آشنا شد و ردیف آوازی را نزد رضا شاکری و صداسازی را از حمیدرضا نوربخش آموخت. اشرف‌زاده با اثر «ماه و ماهی» شناخته شد و معروف‌ترین آثار او «نگارم»، «دوستم داری»، «جان منی تو» و «شهرزاد» هستند.

«فاصله» با صدای حامیم

تک‌آهنگ «فاصله» با صدا، آهنگسازی و ترانه حامیم، نوازندگی، تنظیم و میکس و مستر علیرضا ریاضی منتشر شده است.

حمیدرضا حامی با نام هنری «حامیم» خواننده و آهنگساز است. حامیم در زمینه موسیقی پاپ فعالیت می‌کند و نوازنده سازهای پیانو و گیتار است. اولین آهنگ حامیم «سیا سفید» نام دارد که در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۹ اجرا و پخش شد و او را به شهرت رساند. از آثار او می‌توان به «رز سفید من»، «واسه تو میزنه قلبم»، «فاصله» و «عشقشو داری» اشاره کرد.

«توهم» با صدای امیر مقاره

 

تک‌آهنگ «توهم» با صدای امیر مقاره، آهنگسازی و ترانه مهیار و تنظیم احسان احمدی منتشر شده است.

امیر مقاره پس از آموختن گیتار و پشت سر گذاشتن دوره‌های سلفژ، در سال ۱۳۹۳ نواختن و خواندن در خیابان‌های تهران را آغاز کرد. او در ۲۰ سالگی با مدیر مؤسسه آوازی نو آشنا شد و بعداً همراه رهام هادیان، ماکان‌بند را پایه‌گذاری کرد و از سال ۱۳۹۵ فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کردند.

«کنارم باش» با صدای حامد همایون

 

تک‌آهنگ «کنارم باش» با صدای حامد همایون، آهنگسازی رایان راد، نوازندگی بهنام رهنما، تنظیم و ترانه علیمو و میکس و مسترینگ محمد فلاحی منتشر شده است.

حامد همایون در دی‌ماه ۱۳۹۵ با اولین آلبوم رسمی خود به نام «دوباره عشق» وارد بازار شد. آلبوم او در سال ۹۵ یکی از پرفروش‌ترین آثار سال شد. قطعه «چتر خیس» مشهورترین اثر او و اولین کاری است که با آن بین مردم معروف شد. تک‌آهنگ‌های «بارون که زد» و «خدا همین حوالی است» نیز از آثار مشهور او هستند.

«بوسه آخر» با صدای روزبه بمانی

 

تک‌آهنگ «بوسه آخر» با صدا و ترانه روزبه بمانی، آهنگسازی حامد حسینی، نوازندگی سجاد علیزاده و یاسین آران و تنظیم سعید زمانی منتشر شده است.

روزبه بمانی ترانه‌سرا و خواننده ایرانی است. او فعالیت هنری خود را با کمک بهروز صفاریان آغاز کرده و سابقه همکاری با هنرمندانی از جمله احسان خواجه‌امیری، کاوه یغمایی، محمد اصفهانی، رضا یزدانی، محسن چاوشی، محسن یگانه، علیرضا عصار، علی لهراسبی، محمد علیزاده، بهنام صفوی، فرزاد فرزین، مهدی یراحی، سینا سرلک، رضا صادقی، مهدی یغمایی، محمدرضا عیوضی و بهنام بانی را در کارنامه خود دارد.

«میشه برگردی خونه» با صدای اشوان

 

تک‌آهنگ «میشه برگردی خونه» با آهنگسازی، ترانه و صدای اشوان، نوازندگی مسعود همایونی و علیرضا پادگانه، تنظیم پدرام آزاد و میکس و مسترینگ هادی جولانی منتشر شده است.

اشکان خدابنده‌لو با نام هنری «اشوان» از ۱۰ سالگی نوازندگی گیتار را آغاز کرد. او از ۱۵ سالگی به آموختن گیتار الکتریک روی آورد و به‌صورت تجربی نواختن پیانو را نیز پیش گرفت. اشوان اولین کنسرت خود را در سال ۹۵ برگزار کرد که با استقبال مواجه شد. از دیگر آثار او می‌توان به «شمع‌ها رو روشن کن»، «چه خوبه حالم»، «حواست نیست»، «بعد من» و «وای قلبم» اشاره کرد.

«وای از دستت» با صدای میثم ابراهیمی

 

تک‌آهنگ «وای از دستت» با صدای میثم ابراهیمی، آهنگسازی و ترانه یاسر راستگو، تنظیم و میکس و مسترینگ حمیدرضا هادی منتشر شده است.

میثم ابراهیمی فعالیت حرفه‌ای خود را در عرصه موسیقی در سال ۱۳۸۵ آغاز کرد. نخستین اثر رسمی او تک‌آهنگی با عنوان «وطن» بود. او در طول دوران فعالیتش با آهنگسازانی از جمله سیروان خسروی و محمدرضا چراغعلی همکاری داشته است.

«دوتایی» با صدای شهاب رمضان

 

تک‌آهنگ «دوتایی» با صدای شهاب رمضان، آهنگسازی علی اسماعیلی، تنظیم و میکس و مستر معین حبیبی و ترانه علی ایلیا منتشر شده است.

شهاب رمضان نزد افرادی نظیر مهدی شمس نیک‌نام و آندره مرادیان در زمینه آواز، سلفژ و پیانو به تحصیل موسیقی پرداخته است. شهاب رمضان سال ۱۳۸۶ در جشنواره رادیویی تسنیم در زمینه پاپ دو اثر برگزیده ارائه کرد که توسط محمد علیزاده و کاوه دانش به اجرا درآمد. شهاب رمضان در سال ۱۳۸۶ با سیروان و زانیار خسروی آشنا شد و اواخر همان سال مراحل تولید آلبوم موسیقی خود را آغاز کرد که سیروان خسروی عهده‌دار تنظیم آن شد.

«دنیای دیگه» با صدای بابک جهانبخش و عرشیاس

تک‌آهنگ «دنیای دیگه» با صدای بابک جهانبخش و عرشیاس، آهنگسازی و ترانه عرشیاس، نوازندگی نیکان واحد، تنظیم فرید مهاجرپور و میکس و مسترینگ فرید ایمانی منتشر شده است.

عرشیاس خواننده پاپ است. از جمله تک‌آهنگ‌های او می‌توان به «آینه»، «بالاخره»، «کاش»، «کوچه»، «چشامی» و «دریا» اشاره کرد. او با آهنگ «اینا می‌خوان از چشام تو رو بندازنت» مشهور شد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.