پرش به محتوای اصلی

واکنش عربستان به شروط تازه ترامپ/ توافق امضا شده و قابل بازنگری نیست

ترامپ

در پی انتشار گزارش‌هایی درباره تلاش دونالد ترامپ برای افزودن شروط جدید به توافق آمریکا و عربستان، یک منبع سعودی تأکید کرد که توافق نهایی شده و هیچ بندی درباره عادی‌سازی روابط با اسرائیل در آن وجود ندارد.

در حالی که گزارش‌هایی از تلاش دونالد ترامپ برای اضافه کردن شروط جدید به توافق میان آمریکا و عربستان منتشر شده، یک منبع سعودی این ادعاها را رد کرده و تأکید کرده است که توافق پیش‌تر امضا شده و موضوعی برای مذاکره مجدد وجود ندارد.

به نوشته «لارا روزن»، روزنامه‌نگار آمریکایی، این منبع سعودی در واکنش به گمانه‌زنی‌ها درباره اضافه شدن شرط عادی‌سازی روابط ریاض و تل‌آویو به توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان، گفت: «این توافق امضا شده است، بنابراین چیزی برای مذاکره دوباره وجود ندارد.»

وی همچنین افزود: «توییت‌ها توافق‌های امضاشده را لغو نمی‌کنند.»

این منبع در پاسخ به این پرسش که آیا عربستان در متن توافق یا پیوست‌های آن پذیرفته است در آینده روابط خود را با اسرائیل عادی‌سازی کند، پاسخ داد: «خیر.»

اظهارات این منبع در شرایطی مطرح شده است که طی روزهای اخیر، گزارش‌هایی درباره احتمال تغییر مفاد توافق و اضافه شدن شروط تازه از سوی دولت آمریکا، واکنش‌های گسترده‌ای را در محافل سیاسی و رسانه‌ای به دنبال داشته است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.