پرش به محتوای اصلی

هشدار پلیس فتا درباره اجاره کارت‌های بانکی

کد خبر 989819
هشدار پلیس فتا درباره اجاره کارت‌های بانکی

رئیس پلیس فتای فراجا نسبت به پیامدهای اجاره کارت‌های بانکی هشدار داد.

سردار وحید مجید با تاکید بر اینکه مسئولیت تخلفات و جرائمی که با کارت‌های بانکی انجام شود، برعهده صاحب کارت است، گفت: یکی از مواردی که ما در جرائم بانکی با آن مواجه هستیم، موضوع اجاره یا سوءاستفاده از کارت‌های بانکی است که متاسفانه شاهد آن هستیم که از سوی افراد سودجو بعضا با قیمت‌های بالایی هم اجاره می‌شود.

وی ادامه داد: افراد سودجو و مجرمان سایبری در مواردی با طرح وعده‌های تحریک آمیز و نیز پیشنهاد درآمد بالا اقدام به دریافت کارت بانکی افراد دیگر در ازای پرداخت مبلغی قابل توجه کرده و از این طریق دست به اقدامات مجرمانه خود می‌زنند.حتی برخی از این افراد در ظاهر ادعای قانونی بودن این کار را نیز مطرح می‌کنند.

سردار مجید با بیان اینکه مسئولیت هرنوع استفاده مجرمانه‌ای که از کارت بانکی افراد شود برعهده صاحب کارت است، گفت: مجرمان سایبری عمدتا با اجاره کارت‌ها از آن برای اقدامات مجرمانه‌ای مانند سایت‌هایی شرط‌بندی، کلاهبرداری و … استفاده می‌کنند و در این شرایط فرد اجاره دهنده کارت نیز به عنوان مرتکب یا شریک جرم شناخته می‌شود.

رئیس پلیس فتای فراجا به مردم هشدار داد که در صورت مواجه شدن با چنین مواردی به هیچ عنوان این پیشنهادات را قبول نکنند، همچنین اگر کارت بانکی مفقود شده‌ای دارند که احتمال سوءاستفاده از آن وجود دارد حتما نسبت به مسدود کردن و پیگیری مفقودی آن اقدام کنند.

ایسنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.