نوبخت: دولت از سیاست‌های موشکی سپاه دفاع خواهد کرد

    کد خبر :40235

سخنگوی دولت تاکید کرد: اگر ۲۹ اردیبهشت به عنوان نماد ملی نام‌گذاری شود، پاسخ سپاه پاسداران نمادی از اقتدار ملی است.

به گزارش بازتاب، محمد باقر نوبخت در نشست هفتگی خود با اصحاب رسانه با اشاره به حمله موشکی سپاه پاسداران به مواضع داعش گفت: اگر ۲۹ اردیبهشت به عنوان نماد ملی نام‌گذاری شود، پاسخ سپاه پاسداران نمادی از اقتدار ملی است.

اهم اظهارات سخنگوی دولت را در ادامه بخوانید؛

*اقدام سپاه امنیت منطقه را تامین می‌کند و نشان داد جمهوری اسلامی ایران همواره امنیت منطقه را در صدر برنامه‌هایش دارد و کشورهای منطقه باید خوشحال باشند.

*از راهنمایی مقام معظم رهبری، حمایت‌های دولت و فعالیت‌های نظامی سپاه و سربازان گمنام اما خوشنام باید قدر دانی کرد و خرسند بود و با وحدت ملی شرایط را برای ادامه راه فراهم کنیم.

*برجام فعالیت‌هاى موشکى ما را محدود نمی‌کند این توافق در راستاى مسائل هسته‌اى است و به قدرت دفاعى ما مربوط نمی‌شود.

*از راهنمایی مقام معظم رهبری، حمایت‌های دولت و فعالیت‌های نظامی سپاه و سربازان گمنام اما خوشنام باید قدر‌دانی کرد و خرسند بود و با وحدت ملی شرایط را برای ادامه راه فراهم کنیم.

*از تمامی راهنمایی‌هایی که مقام معظم رهبری داشتند و حمایت‌هایی که از سوی دولت انجام شد و همچنین رشادت‌هایی که برادران عزیزمان در سپاه انجام دادند، قدردانی می‌کنیم.

*در کنار این فعالیت‌های نظامی، فعالیت‌های امنیتی نیز از سوی نیروهای امنیتی کشور انجام شد و سربازان گمنام حضرت امام زمان (عج) نیز توانستند با شناسایی کانون‌های تروریستی و برخورد با آن‌ها، اقدامات انجام شده را تکمیل کنند که باید خدا را شاکر باشیم و ان‌شاءالله با وحدت ملی بتوانیم زمینه افزایش امنیت کشور را فراهم کنیم.

*در جلسه قبل به برخی موفقیت‌های اقتصادی اشاره شد، به مسائل اجتماعی پرداخت. آسیب‌های اجتماعی ازسوی مقام معظم رهبری شناسایی شد و به این جهت جلساتی با ایشان برگزار شد و در ادامه نیز شورای اجتماعی برای برنامه‌ریزی در این رابطه تشکیل شد.

*از آن‌جا که شاخص‌هایی برای عملکرد این شورا تهیه شده، این شاخص‌ها نسبت به وضعیت سال گذشته بهبود یافت.

*در حوزه خشونت شاخص‌هایی در سال ۹۵ نسبت به ۹۴ بیانگر مبارزه با خشونت است که بر این اساس در حوزه قتل با ۷ درصد، در بحث نزاع و درگیری‌های جمعی ۱۵درصد و درمورد شرارت‌ها نیز با کاهش ۲۵ درصدی در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ همراه شدیم.

*درخصوص مباحث اخلاقی آن‌چه که مربوط به مزاحمت برای نوامیس بود، با ۲۲درصد کاهش، درمورد بحث حجاب و عفاف با ۱۷ درصد و درخصوص مسائل ناموسی نیز با ۸ درصد کاهش روبرو بودیم و این درحالی بود که آمار مربوط به سرقت نیز با ۳ درصد کاهش در سال ۹۵ نسبت به ۹۴ روبرو بوده است.

*در شورای اجتماعی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، نسبت به شناسایی عوامل و دلایل اقدام شد، در این شورا به ۱۰ دستگاه مختلف ازجمله آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، بهزیستی، سپاه، بسیج، نیروهای انتظامی، وزارت کشور و … ماموریت‌هایی را محول کردیم که امور را پیگیری کنند.

*همچنین در سال ۹۵ مبلغ ۲۴۷۷ میلیارد تومان به این ۱۰ دستگاه برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تخصیص یافت که آثار آن را در شاخص‌های خشونت و مفاسد اخلاقی که عمدتاً با کاهش روبرو بود، شاهد بودیم و نشان می‌دهد اگر سرمایه‌گذاری کنیم، می‌توانیم نسبت به کاهش آن امیدوار باشیم.

*البته در حال حاضر راضی نیستیم زیرا بهتر باید باشد. روز گذشته ماموریتی از سوی دولت ابلاغ شد که من به همراه وزیر نیرو سفری به استان سیستان و بلوچستان داشتم.

*رییس‌جمهور وزیر نیرو را مامور کردند تا وضعیت استان بررسی شود، وزیر گزارشی تنظیم کردند که در جلسه هیات دولت ارائه شد.

*هزار و ۶۲۲میلیارد تومان برای آب و ۱۷۵ میلیارد تومان برای برق در نظر گرفته شد تا مشکل این منطقه حل شود.

*حدود ۱۰ هزار میلیارد از اسفند ماه برای مشکل برق استان خوزستان در نظر گرفته شد که از طریق مناقصات واگذار شد و تا ماه رمضان برطرف شود.

*{در خصوص پیام رییس‌جمهور به امیر قطر}این پیام راجع به مسائل منطقه بود، کشورهای حاشیه خلیج فارس به هیچ وجه از عربستان حمایت نخواهد کرد.

*{در خصوص عملیات موشکی پاسخی هم به افرادی بود که مدعی بودند برجام توان موشکی ما را محدود کرده است} این روکرد گزاره نادرستی بود، برجام محدود‌کننده فعالیت‌های موشکی ما نبود ، برجام صرفا برای مسائل هسته‌ای بود که از این قابلیت هسته‌ای برای فعالیت‌های نظامی بهره‌برداری نشود که نشد.

*سیاست‌های موشکی غیر قابل مذاکره است و دکترین دفاعی ما دست از این فعالیت‌ها نمی‌کشند و بازهم می‌گویم فعالیت موشکی ما قابل مذاکره نیست. رییس‌جمهور صریح‌ترین نظر راجع به فعالیت‌های موشکی سپاه و نیروهای مسلح اعلام کرد.

*دولت بارها اعلام کرده است که فعالیت‌های موشکی غیر قابل مذاکره است مخصوصا با آمریکایی‌های روسیاه، ایران همیشه به دنبال امنیت در داخل مرزهایش بوده است که البته این مخل امنیت همسایگان نبوده است. دولت با تمام توان از فعالیت‌های موشکی سپاه و نیروهای مسلح دفاع خواهد کرد.

*{در مورد آخرین وضعیت موسسه ثامن} با عنایت به اینکه بانک مرکزی اطلاع‌رسانی کرد، دو تعهد بانک مرکزی در کنار دیگر تعهداتش مشخص بود یکی سازمان‌دهی موسسه‌هایی که از مجوز برخودار نیستند. در این راستا ما دو مجوز لازم و کافی داریم؛ از بانک مرکزی توقع کنترل داریم.

*با اقدام بانک‌ها و موسسات می‌توان قدرت‌ آن‌ها را افزایش داد این اقدامات می‌تواند آثاری روی سپرده‌ها داشته باشد و طبیعی است که سپرده ‌گذاران نگران باشند. من از این فرصت استفاده می‌کنم و به همه عزیزانی که در این موسسه سپرده دارند می‌گویم نگران نباشند. در هرجای دنیا اگر همه باهم به بانک مراجعه کنند بانک مزبور توانایی پرداخت نخواهد داشت اما این عزیزان نگران نباشند و پول آن‌ها محفوظ است.

*سیاست اقتصاد مقاومتی مبنای سرمایه‌گذاری خارجی است، در رابطه با قطر هم همین است. البته باید تلاش کنیم که قطر بحران را پشت سر بگذارد و این روش خشن و غیرمنطقی باید کنار گذاشته شود. نباید این رویه را پیش گرفت که بمب بر سر مردم بریزیم. این کار با رفتار داعش فرقی ندارد که بمب بر سر مردم بریزند یا خودشان را در میان مردم منفجر کنند. وضعیت بدی در برخی کشورهای مسیحی اتفاق افتاد که اسلام‌گریز شده‌اند و وظیفه جمهوری اسلامی سنگین‌تر است تا چهره رحمانی اسلام را نشان دهد.

*{درباره سفر رییس‌جمهور عراق به کشورهای منطقه} رابطه ما با عراق در جمع کشورهای همسایه ممتاز است و در سه عرصه قابل بیان است؛نخست برادری و دینی به خاطر عتبات عالیات و مشهد مقدس که رفت و آمد مذهبی و دینی داریم، سپس مرز مشترک که بهترین روابط اقتصادی را می‌توان با این کشور داشت و عرصه سوم یک فعالیت مشترک برای مقابله با تروریسم است که ما با حمایت‌های مستشاری آن‌ها را کمک می‌کنیم.

*مسیر هموار از سوی عراق به سمت سوریه وجود دارد که یک نوع برادری به وجود آوردهبه همین جهت ابزار امیدواری می‌کنیم که در بحث بهبود این ارتباط‌ها، روابط منطقه‌ای داشته باشیم.

*درباره استمرار طرح تحول سلامت باید گفت این طرح به انجام خواهد رسید، ما از منابع مختلف طی سه سال گذشته بیش از ۴۸هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کردیم که در رفاه مردم موثر بوده و در دولت دوازدهم هم ادامه پیدا خواهد کرد.

*در دو سال گذشته عرصه بزرگتر شد که شاید می‌شد با اقدامات دیگر کاهش هزینه داشته باشیم، از این جهت نیازمند یک بازبینی هستیم که سازمان برنامه و بودجه، وزارت بهداشت و وزارت کار و رفاه اجتماعی به یک توافق رسیدند .

*گمانه‌زنی‌ها در همه ادوار تا کابینه شکل بگیرد وجود دارد که طبیعت کار است اما تردید نکنید رییس‌جمهور که درصدد است مطالبات مردم را پاسخ دهد قطعا بهترین گزینه‌ها را انتخاب خواهند کرد البته با رهنمود و سیره رهبری که به همه دولت‌ها کمک کرده‌اند.

*{ درباره برنامه دولت در خصوص از بین رفتن فرهنگ ازدواج} اگر این تحولات غیرمطلوب اجتماعی وجود نداشت مقام معظم رهبری شخصا برای این موضوعات ورود نمی‌کردند پس نشان می‌دهد باید در این زمینه در سطح عالی اقدام شود.

*تشکیل شورای اجتماعی با ریاست رییس‌جمهور نشان از اهمیت آن دارد، در مجموعه‌ای از مصادیق آسیب‌های اجتماعی تعدادی از اولویت برخوردار شدند که ازدواج جز همین موارد است.

*وقتی می‌گوییم فقر مانع ازدواج است باید آن طرف را دید که تمکن مالی باعث طلاق او شده است، پس باید به دیگر موارد نگاه کرد. در هیمن راستا هم شورای اجتماعی تصمیماتی گرفت که باعث کاهش جرایم می‌شود.

*{درباره ورشکستگی برخی بانک‌ها} بانک مرکزی مرجع نظارتی بر بانک‌ها است. بانک مرکزی باید به صورت ایجابی عمل کند و در رفع مشکلات موسسات مالی اقدام کند، قصد ما تعطیل کردن آنها نیست بلکه رفع مشکلات است، بانک مرکزی به جای دامن زدن به دلخوری، باید رفع نگرانی کند.

*به همین جهت ادغام موسسات خودش در جهت رفع دلهره‌هاست. بانک مرکزی بگوید این خوب است و آن بد است که چه بشود. بانک مرکزی باید مشکلات را حل کند. اگر بانک مرکزی آنها را رها کند نمی‌توان اقدام کرد ، این بانک باید درست عمل کند که در حال حاضر انجام می‌دهد. بانک مرکزی باید قبل از این که مردم متوجه شوند اقدام کند. البته رسانه‌ها هم باید درست اطلاع‌رسانی کنند قوی‌ترین بانک‌های جهان هم وقتی مردم سپرده‌هایشان را بیرون بکشند ورشکست می‌شود و ما باید در جهت آرامش این فضا اقدام کنیم.
منبع: خبرآنلاین

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید