پرش به محتوای اصلی

میشل عون: مسئولان مسبب بحران کنونی لبنان باید پاسخگو باشند

کد خبر 874604
میشل-عون

«میشل عون»، رئیس جمهور لبنان، روز سه شنبه با بیان این که مؤسسات قانونی و اداری کشور از تعطیلی عمدی و برنامه ریزی شده رنج می برند، خواستار مجازات مسئولان مسبب رنج شهروندان لبنانی شد.

به گزارش شفقنا به نقل از آناتولی، وی در طی دیدار با هیئت هایی از فرماندهان نظامی و دستگاه های امنیتی لبنان به مناسبت تبریک عید میلادی و سال جدید، ابراز امیدواری کرد که سال میلادی پیش روآغاز روند اصلاح وضعیت رنج آوری باشد که در دوسال گذشته بر لبنان حکمفرما بود و تأثیر منفی بر زندگی شهروندان، معیشت و ثبات اجتماعی و سلامت آنان گذاشت.

عون بدون متهم کردن فرد یا نهادی به وجود موانع و تعطیلی عمدی و برنامه ریزی شده مؤسسات قانونی و قضایی اشاره و بر لزوم کاهش اشتباهاتی که در حق ملت لبنان انجام شده تأکید کرد.

رئیس جمهور لبنان ، جمعه گذشته اعلام کرده بود که کشورش برای خروج از بحران کنونی به شش یا هفت سال زمان نیاز دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.