پرش به محتوای اصلی

مقایسه وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی بین نظام آپارتاید آفریقای جنوبی و اسرائیل

کد خبر 193143
56

وزیر جنگ اسبق اسرائیل در مقایسه بین آپارتاید در آفریقای جنوبی و اسرائیل گفت، دستورکار دولت راست‌گرا منجر به مقاومت، مخالفت مدنی و سرباز زدن افسران ارشد ارتش و سازمان اطلاعات شاباک از اجرای دستورها می‌شود.

به گزارش بازتاب، به نقل از سایت النشره، ایهود باراک، وزیر جنگ اسبق اسرائیل در سخنرانی خود در شهر الناصره تاکید کرد، براساس قوانین اسرائیل، در برخی از دستورهایی که ممکن است افسران ارتش و شاباک دریافت کنند، اوضاع به مراتب بدتر از شرایط آپارتاید در آفریقای جنوبی است. ما چنین مساله‌ای را از نزدیک مشاهده کرده‌ایم.

وی گفت، ما از مدت‌ها پیش از دوستی‌مان با نلسون ماندلا، رهبر ضد آپارتاید آفریقای جنوبی از دوستان آفریقای جنوبی بوده و کاملا در جریان اوضاع آن بودیم. تمام آنچه رخ می‌دهد را شاهد بودیم و می‌دانیم چطور باید چشمانت را ببندی. مورد الیئور آزاریا، سرباز اسرائیلی نمونه ساده‌ای است که در آینده نمونه‌های بیشتر آن تکرار خواهد شد.

وزیر جنگ اسبق اسرائیل گفت، در آینده مواردی رخ خواهد داد که در آن افسران ارشد و نیروهای شاباک دستورهای غیرقانونی دریافت کرده و براساس قوانین اسرائیل نه تنها شایسته است که با این اوامر مخالفت شود، بلکه باید با آن مخالفت کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.