پرش به محتوای اصلی

مرگ مشکوک بیش از ۱۰۰ لاک پشت در سواحل مکزیک

کد خبر 349884
49

مقامات مکزیک در حال بررسی مرگ و میر اخیر بیش از ۱۰۰ لاک پشتِ در معرض خطر در حفاظتگاهی واقع در جنوب این کشور هستند.

به گزارش ایسنا، بر اساس بیانیه دفتر نمایندگان فدرال حفاظت از محیط زیست (PROFEPA) از تاریخ ۲۴ ژوئیه تا ۱۳ اوت سال جاری میلادی (۲۰۱۸) ۱۱۳ لاک پشت در حفاظتگاه “پورتو آریستا” در ایالت “چیاپاس” تلف شده‌اند.

در این بیانیه آمده است این لاک پشت‌ها شامل ۱۰۲ لاک پشت زیتونی، شش لاک پشت پوزه عقابی و پنج لاک پشت متعلق به گونه‌های لاک پشت‌های سبز دریایی بوده‌اند که در نقاط مختلف حفاظتگاه در حدود ۳۰ کیلومتری سواحل کشف شده‌اند.

همه این سه گونه طبق راهبردهای دولت مکزیک در معرض خطر انقراض بوده و گونه پوزه عقابی نیز طبق اعلام صندوق جهانی حیات وحش (WWF) به شدت در معرض خطر انقراض است.

به گزارش رویترز، علت این مرگ و میرها هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است اما کارشناسان، اختناق ناشی از کمبود اکسیژن، قلاب‌های ماهیگیری و جلبک‌های مضر را از علل احتمالی مرگ این لاک پشت‌ها دانسته‌اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.