پرش به محتوای اصلی

محرومیت گزارشگر جنجالی دیدار تراکتور و استقلال!

کد خبر 637136
گزارشگر جنجالی

مجتبی ساعی گزارشگر پرحاشیۀ دیدار حساس تراکتور و استقلال که جنجال‌های فراوانی را به پا کرد، با واکنش سازمان صداوسیما روبرو شده است.

بعد از اظهارات تند، پر اشتباه به لحاظ آماری و حتی شائبه اظهارات ضد ایرانی، گفته می‌شود صدا و سیمای آذربایجان شرقی به توصیه معاونت سیاسی صداوسیما قصد دارد ضمن برخورد با مجتبی ساعی، گزارشگر شبکه سهند که دیدار شب گذشته تراکتور و استقلال را گزارش کرد، فرد دیگری را به عنوان گزارشگر مسابقات تراکتور و ماشین سازی انتخاب کند.

به گزارش افکارنیوز، هنوز این ادعا به طور رسمی تایید نشده است، اما جالب است بدانید مجتبی ساعی روز گذشته نیز بار دیگر با پافشاری بر روی ادعاهای خود و ترتیب دادن مصاحبه‌ای جنجالی دیگر، موجب بروز حواشی تازه‌ای برای تراکتور و شخص خود شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.