پرش به محتوای اصلی

مجری مشهور زیر تیغ جراحی

چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ ۱۳:۰۱
42

مجید قناد که برای باز شدن رگ قلبش یک عمل جراحی داشت امروز ۳۰ خرداد از بیمارستان مرخص می شود.

مجید قناد مجری برنامه های کودک درباره عمل جراحی قلبش اظهار کرد: به تازگی فهمیدم یکی از رگ های قلبم مسدود شده است که در یک عمل جراحی آنژیو کردم و گرفتگی رگ قلبم را باز کردند.

وی ادامه داد: برای این عمل جراحی در بیمارستان امید بستری شدم که عمل انجام شد و اکنون خدا را شکر وضعیت خوبی دارم و امروز ۳۰ خرداد نیز از بیمارستان مرخص می شوم.

قناد در پایان در واکنش به اینکه عده ای درباره برنامه های کودک از وی سوال می کنند، اظهار کرد: به این افراد بگویید اگر عموقناد خوب شود، مسئولان به کودکان عنایت داشته باشند و تلویزیون هم به این حوزه توجه کند می توانم دوباره برنامه بسازم. برنامه های کودک اسپانسر ندارند و از این منظر باید منتظر ماند تا یک اسپانسر پیدا شود و بتوانیم برای بچه ها برنامه بسازیم.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.