پرش به محتوای اصلی

لندن در خصوص ایران دنباله رو واشنگتن باشد نه بروکسل

کد خبر 344483

سفیر آمریکا در انگلیس در مقاله ای با انتقاد از رویکرد انگلیس در خصوص برجام، از دولت بریتانیا خواست تا در این خصوص از واشنگتن پیروی کند.

به گزارش مهر، «وودی جانسون» سفیر آمریکا در لندن، در مقاله ای برای روزنامه دیلی تلگراف با انتقاد از رویکرد انگلیس در خصوص برجام، نوشت: انگلیس در خصوص ایران باید با دونالد ترامپ همراه باشد نه بروکسل.

وی در ادامه با توصیف انگلیس با عنوان «نزدیکترین متحد آمریکا»، خواستار تغییر موضع لندن در مورد برجام شده است.

جانسون همچنین از انگلیس می خواهد تا از موضع سایر کشورهای اروپایی که هنوز از برجام حمایت کرده و خواهان ادامه روابط تجاری با تهران هستند فاصله بگیرد.

سفیر آمریکا در لندن، در ادامه مقاله خود به شرکت های انگلیسی که همچنان با ایران داد و ستد می کنند هشدار داده که هر چه سریعتر روابط خود با تهران را قطع کنند چون در غیر اینصورت با اقدامات تنبیهی آمریکا مواجه می شوند.

به نوشته تلگراف، این اظهارات جانسون چالشی جدی برای دولت «ترزا می» محسوب می شود زیرا نخست وزیر انگلیس و «جرمی هانت» وزیر خارجه این کشور به تازگی از موضع بروکسل در خصوص برجام حمایت کرده و وزیر خارجه انگلیس هفته گذشته بیانیه مشترکی را با همتایان فرانسوی و آلمانی خود به همراه «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در خصوص انتقاد از بازگشت تحریم های آمریکا علیه ایران و تاکید بر ادامه روابط اقتصادی با تهران امضا کرده است.

در بخش دیگری از مقاله سفیر آمریکا در لندن آمده است: آمریکا در حال افزایش فشارها است و ما می خواهیم که انگلیس در کنار ما باشد. ما از انگلیس می خواهیم تا از نفوذ و قدرت دیپلماتیک قابل توجه خود استفاده کرده و در مورد برجام با آمریکا همراهی کند.

وی در ادامه مدعی شده است: ما با هم می توانیم صلح و رفاه را برای ایران که همه دنیا خواهان آن هستند به وجود بیاوریم. فقط با نشان دادن جبهه واحد می توانیم فشار حداکثری را به ایران وارد کرده و در نهایت آنها را وادار به تغییر رفتار کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.