پرش به محتوای اصلی

قیمت دارو تا فروردین ماه سال آینده تغییر نخواهد کرد

کد خبر 361199
104

اصفهان – سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: امسال قیمت داروها در خردادماه مشخص شده است و تا پایان امسال با همان قیمت ها ارائه می شود.

به گزارش مهر، کیانوش جهانپور ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: قیمت داروها تا فروردین ماه سال آینده تغییر نخواهد کرد.

وی از کمبود روزانه ۵۰ تا ۶۰ قلم دارو خبر داد و افزود: روزانه لیستی از کمبود دارو در سطح کشور ارائه می شود که هر روز متغیر است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: بسیاری از داروهایی که کمبود آن اعلام می شود، نوع داخلی و خارجی آن وجود دارد و تنها اعلام می شود که یک برند خاص از آن دارو وجود ندارد.

وی با اظهار اینکه مردم نگرانی بابت کمبود دارو نداشته باشند، گفت: امروز مردم دچار ترس و نگرانی از بابت کمبود دارو شدند و همین مسئله سبب شده که شاهد هجوم مردم به داروخانه ها و خرید اضافی باشیم.

جهانپور اضافه کرد: این مسئله سبب شده که در توزیع دارو دچار محدودیت و کنترل شویم.

وی با بیان اینکه اگر چه امروز با کمبود دارو مواجهیم اما بحران دارو نداریم، گفت: وظیفه ما این است که همه داروهای مورد نیاز را تأمین کنیم و مردم در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در حوزه عملکرد سازمان غذا و دارو و استاندارد اظهار داشت: سازمان غذا و دارو در حوزه‌های اختصاصی کار خود را انجام می‌دهد اما سازمان غذا و دارو و استاندارد به گونه‌ای عمل می‌کنند که اگر هر کدام در مسأله‌ای ورود کند سازمان دیگر آن را می‌پذیرد؛ این دو سازمان در راستای یکدیگر و برای خدمت‌رسانی به مردم فعالیت می کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.