پرش به محتوای اصلی

قیمت خرید دلار در بانک‌ها امروز ۹۸/۰۲/۲۳

کد خبر 537626
66

قیمت خرید دلار امروز در شعب ارزی بانک‌ها ۱۴ هزار و ۴۲۱ تومان تعیین شد.

بعد از شتاب ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و افزایش مراجعه مردم به مراکز خرید و فروش ارز برای فروش ارز‌های خانگی، بانک مرکزی از بانک‌ها خواست نسبت به خرید ارز‌های مردمی فعال شوند.

برهمین‌اساس شعب ارزی بانک‌ها هر روز بعد از دریافت نرخ از بانک مرکزی، نسبت به خرید ارز از مردم اقدام می‌کنند. دستور بانک مرکزی به بانک‌ها بعد از آن صادر شد که صرافی‌ها از خرید ارز‌های مردمی خودداری و میدان را به دلال‌ها واگذار کرده بودند.

امروز بانک‌های عامل قیمت دلار را ۱۴ هزار و ۴۲۱ تومان و ۹ ریال، قیمت یورو را ۱۶ هزار و ۱۹۶ تومان و ۵ ریال و قیمت پوند انگلیس را ۱۸ هزار و ۷۶۵ تومان و ۲ ریال برای خرید از مردم اعلام کرده‌اند.

به گزارش تسنیم،قیمت‌های خرید انواع ارز از مردم در بانک‌ها نسبت به روز قبل، کاهش یافته است، ولی کماکان کمتر از قیمت خرید دلار در صرافی هاست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.