پرش به محتوای اصلی

قطع درختان پارک جنگلی سرخه حصار

کد خبر 1023296
قطع درختان سرخه حصار
 مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در رابطه با قطع درختان در پارک جنگلی سرخه حصار، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا مزینانی، در واکنش به پخش تصاویر قطع درختان پارک جنگلی سرخه حصار و اشاره به مجاورت این درختان با اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران توضیح داد: قطع این درختان بیمار و خشک که ممکن بود برای برای گردشگران و سایر درختان خطر آفرین باشند، موضوع جدیدی نیست که در بی‌خبری انجام شده باشد، افکار عمومی به علت اخبار قبلی از وضعیت این درختان آگاه است.

او با تاکید بر اینکه این درختان در محدوده عرصه تحت مدیریت محیط زیست قرار ندارد، افزود: محیط زیست استان نسبت به قطع هرگونه درخت در سطح استان بدون مجوز و دلیل فنی  یا برای اعمال سودجویانه مخالف است و خود به عنوان یک دستگاه نظارتی به موضوع ورود قانونی می‌کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه دادستان تهران نیز پیش از این، رسیدگی به قطع این درختان را در دستور بررسی قرار داده است، گفت: البته محیط زیست هم نسبت به این موضوع بی‌اطلاع و بی‌موضع نبوده است ولی قطع این درختان به‌صورت پراکنده و به علت بیماری بوده است و به‌طور قطع باید شهرداری تهران نسبت به کاشت جایگزین مناسب اقدام کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.