پرش به محتوای اصلی

قطر ایرویز پروازها به ایران را افزایش می‌دهد

سه‌شنبه ۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۰۳
25

شرکت هواپیمایی قطر ایرویز تنها چند هفته پس از وضع تحریم های جدید دولت آمریکا علیه ایران اعلام کرد از ماه ژانویه پروازهای خود به ایران را افزایش می‌دهد.

به گزارش رویترز، شرکت هواپیمایی قطر ایرویز تنها چند هفته پس از وضع تحریم های جدید دولت آمریکا علیه ایران اعلام کرد از ماه ژانویه پروازهای خود به ایران را افزایش می‌دهد.

به گزارش بازتاب به نقل از تسنیم، این شرکت دولتی قطری اعلام کرده که در ماه ژانویه دو پرواز هفتگی به مسیر دوحه تهران و سه پرواز هفتگی به مسیر پروازی شیراز اضافه خواهد کرد. قطر ایرویز همچنین قرار است در ماه فوریه دو پرواز هفتگی را در مسیر جدیدی که به مقصد اصفهان راه اندازی خواهد کرد برقرار نماید.

اکبر الباکر، مدیر شرکت قطر ایرویز گفت: «این پروازهای جدید نشان دهنده تعهد قطرایرویز نسبت به ایران و توسعه شبکه پروازی ما در این بازار رو به رشد است.»

قطر از سال 2017 یعنی زمانی که عربستان و امارات به بهانه حمایت دوحه از تروریزم کلیه روابط سیاسی و اقتصادی خود با این کشور را قطع کردند، روابط خود با ایران را تقویت کرده است.

مصر و بحرین هم کلیه روابط با قطر را قطع کرده اند.

به دنبال خروج آمریکا از برجام، ایرلاین های اروپایی از جمله ایرفرانس و بریتیش ایرویز پروازهای خود به ایران را متوقف کرده اند. شرکت اتحاد ایرویز ابوظبی هم پروازها به ایران را متوقف کرده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.