پرش به محتوای اصلی

فروش خیره‌کننده مدل 3 تسلا

کد خبر 462052
52

فروش تسلا «مدل ۳» رکورد جدیدی را به ثبت رسانده است تا جایی که تاکنون هرگز خودرویی برقی در یک ماه چنین فروشی نداشته است.

در ماه‌های مه و ژوئن ۲۰۱۸، این خودرو در ایالات‌متحده فروشی بیش از ۶ هزار دستگاه را تجربه کرد، اما این عدد در مقایسه با افزایش انفجاری فروش در ماه جولای که به ۲۵۰/ ۱۴ دستگاه رسید، ناچیز است. پس‌از این، فروش مدل ۳ در ماه آگوست به ۸۰۰/ ۱۷ دستگاه افزایش پیدا کرد و در ماه سپتامبر با یک افزایش انفجاری دیگر به ۲۵۰/ ۲۲دستگاه رسید.

در سه‌ماهه آخر ۲۰۱۸ اما فروش مدل ۳ با ۷۵۰/ ۱۷دستگاه در ماه اکتبر آغاز شد و در نوامبر به ۶۵۰/ ۱۸رسید. حال سه‌ماهه آخر ۲۰۱۸ نیز به پایان رسیده، اما افزایش فروش مدل ۳ تمامی ندارد، زیرا این خودرو در ماه دسامبر فروش خیره‌کننده ۲۵۰/ ۲۵دستگاه را به ثبت رسانده است.

این فروش تنها در ایالات‌متحده به ثبت رسیده و شامل کانادا نمی‌شود. این بیشترین فروش ماهانه در تاریخ مدل ۳ و همین‌طور بیشترین فروش ماهانه برای یک خودرو برقی در جهان محسوب می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.