پرش به محتوای اصلی

فروش تسلا در غرب اروپا از پورشه پیشی گرفت

کد خبر 563917

با افزایش سفارش و تحویل تسلا مدل ۳ در کشورهای غرب اروپا، آمار فروش خودروساز الکتریکی آمریکایی از پورشه در این منظقه پیشی گرفت.

طی پنج ماه اول سال جاری، تسلا جایگاه بالاتری در نمودار فروش به دست آورد، زیرا فروش خودروی الکتریکی مدل ۳ به میزان بسیار بالایی رسید. درحالی‌که تسلا مدل ۳ به سومین مدل پرفروش در کالیفرنیا تبدیل شده است، در اروپای غربی هم این برند تجاری تسلا فروش بهتری نسبت به پورشه داشت.

نمودار ارائه‌شده توسط ماتیاس اشمیت، تحلیلگر صنعت خودرو نشان می‌دهد که تسلا به‌تنهایی با مدل ۳ می‌تواند بر پورشه در فروش غلبه کند. تسلا ممکن است تنها یک‌دهم حجم شرکت‌هایی مانند آئودی، مرسدس بنز و بی‌ام‌و در این منطقه فروش داشته باشد، اما به خوبی می‌تواند بالاتر از سایر خودروسازان قرار گیرد. گام بعدی تسلا در بازار اروپا، غلبه بر جگوار خواهد بود.

خودروساز دستگاه فروخته‌شده
جگوار حدود ۳۵،۰۰۰
تسلا ۳۱،۰۶۵
پورشه حدود ۲۷،۰۰۰
آلفا رومئو حدود ۲۲،۵۰۰
لکسوس نزدیک به ۲۰،۰۰۰

باید توجه داشته باشیم که تحویل تسلا مدل ۳ در این بازار از اواسط بهمن و اوایل اسفند (ماه فوریه) آغاز شد؛ بدین معنی که مقایسه فروش تسلا در ماه‌های فوریه و مه نتیجه نسبتاً بهتری خواهد داشت. البته هنوز به‌طور دقیق مشخص نیست که میزان فروش تسلا پس از دریافت سفارش‌های ماه فوریه ۲۰۱۹ و تحویل آن‌ها چقدر است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.