پرش به محتوای اصلی

علم الهدی پس از 3 سال یاد گرانی ها افتاد!

کد خبر 1106217
علم الهدی

امام جمعه مشهد گفت: شب بخوابند و بیدار شوند و دو خودروساز تمام اعتدال و نظام اقتصادی کشور را به هم بریزند؟ خودرو را گران کنند که تعدادی به آلاف و الوف و منافع اقتصادی برسند، آیا به هم زدن اقتصاد کشور از این بدتر هست که همه تماشا کنند و کسی نگوید چرا؟

حجت الاسلام سید علم‌الهدی ظهر امروز:

*بنده به کارگزاران بسیجی این نظام، دولت، مجلس و قوه قضاییه اعلام می‌کنم شما بسیجی هستید و باید بسیجی کار کنید و وقتی بسیجی هستید، مردم نباید در مسائل معیشتی‌شان این‌قدر تحت فشار باشند و با این گرانی‌های بی‌ضابطه و بی‌منطق مواجه شوند.

*شب بخوابند و بیدار شوند و دو خودروساز تمام اعتدال و نظام اقتصادی کشور را به هم بریزند؟ خودرو را گران کنند که تعدادی به آلاف و الوف و منافع اقتصادی برسند، آیا به هم زدن اقتصاد کشور از این بدتر هست که همه تماشا کنند و کسی نگوید چرا؟ وقتی هم می‌خواهند منطق گرانی را بگویند، ادله هیچ‌کدام قابل اثبات نیست که چرا 35 درصد خودرو را گران کردند.

*مردم ما با تهاجم بی در و دروازه گرانی مواجه هستند، نکند این توطئه است، نکند عده‌ای نفوذی تلاش می‌کنند مردم را خسته و مستأصل کنند و از نظام و کشور بیزار کنند؛ عزیزان کارگزار ما در تمام قوا باید قضیه را بررسی کنند این گرانی از کجا آمده که نه منطق و نه ضابطه دارد.

تسنیم/
بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.