پرش به محتوای اصلی

علت غیر فعال شدن برخی از مراکز معاینه فنی

یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۸ ۱۴:۲۶
42

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: غیر فعال شدن مراکز معاینه فنی خودرو در برخی از روزهای اخیر به علت قطع ارتباط نرم افزاری سامانه وزارت کشور و راهور ناجا و توقف استعلام گیری به وقوع پیوسته است.

سید نواب حسینی منش، مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران درباره غیر فعال شدن مراکز معاینه فنی خودرو در شهر تهران اظهارداشت: در ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شهروندان بابت غیر فعال شدن مراکز معاینه فنی خودرو در شهر تهران در چند روز اخیر در بعضی از ساعات کاری و معطلی در مراکز و تاخیر در انجام معاینه فنی عذرخواهی می‌کنیم و از صبر و شکیبایی شهروند قانون مدار سپاسگزاریم.

به گزارش فارس، وی اعلام کرد: این مشکل به علت قطعی ارتباط نرم افزاری سامانه وزارت کشور و راهور ناجا و توقف استعلام گیری به وقوع پیوسته است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.