پرش به محتوای اصلی

عربستان: مصرف کنندگان خیالشان از بابت وجود نفت راحت باشد

کد خبر 310094
25

وزیر انرژی عربستان ضمن وعده کنترل قیمت نفت، اعلام کرد: مصرف کنندگان خیالشان از بابت وجود نفت برای خرید و نظارت سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) بر بازار راحت باشد.

به گزارش بازتاب به نقل از روزنامه استار کانادا، این اقدام نشانه آن است که برای بازار‌های جهانی، افزایش واقعی عرضه نفت به میزانی حدود یک میلیون بشکه در روز در راه است.
«خالد الفالح» وزیر انرژی عربستان عصر دیروز (شنبه) در حاشیه نشست خود در وین با «الکساندر نواک» وزیر انرژی روسیه به خبرنگاران گفت: ما هر کاری که لازم باشد انجام می‌دهیم تا بازار نفت در تعادل باشد.
وی در مورد جزئیات این تضمین و اینکه توافق اوپک و غیراوپک چگونه اجرا خواهد شد، چیزی نگفت.
روزنامه استار این امر را نشانه مبهم بودن توافق اخیر اوپک که جمعه گذشته حاصل شد، دانست.
«آن-لوئیس هیتل» ناظر کهنه کار بازار نفت و مشاور شرکت نفتی «وود مکنزی» انگلیس گفت: تنها کشوری (در اوپک) که می‌تواند تولید خود را افزایش دهد، عربستان است و بنابراین تفسیر این کشور از توافق اوپک، تنها تفسیری است که اهمیت دارد.
وزیران نفت کشور‌های اوپک و هم پیمانان غیراوپک این سازمان آخر هفته گذشته در مورد تولید نفت در وین با یکدیگر گفتگو و موافقت کردند که رقم کاهش یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه مورد توافق رعایت شود و کاهش بیش از حد عرضه نفت در بازار‌ها که حدود یک میلیون بشکه در روز پیش‌بینی می‌شود، جبران گردد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.