پرش به محتوای اصلی

صدور ویزای ایران در عراق و افغانستان مختل شد

کد خبر 62072

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران از تعلل در صدور روادید برای خریداران کالاهای ایرانی انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت اله ذبیحی افزود: علاوه بر تعلل در صدور ویزا در کنسولگری های ایران در کشورهای همسایه برای بازرگانان عراقی و افغانی، روادید به صورت 6 ماهه صادر می شود که هیچ جذابیتی برای این بازرگانان ندارد.
وی اضافه کرد: این تعلل در صدور روادید و کم بودن اعتبار روادید صادر شده در حالی است که هند و پاکستان برای این فعالان اقتصادی و بازرگانان افغانی روادید 5 ساله و در کمترین زمان ممکن صادر می کنند که نوعی جذابیت برای بازرگانان به شمار می رود.
این صادرکننده به رسانه ملیگفت: بازرگانان کشورهای همسایه اگرچه به کیفیت و قیمت مناسب محصولات و کالاهای ایرانی اذعان دارند اما در قیاس صدور روادید ایران با دیگر کشورهای همسایه، آن کشورها را برای تجارت و خرید کالا انتخاب می کنند.
ذبیحی افزود: مشکلات صدور روادید ایرانی برای بازرگانان کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان موجب شده است قراردادهای چند میلیون دلاری ما با این بازرگانان، فسخ شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.