پرش به محتوای اصلی

صدا و سیما فقط ۱۰ درصد مخاطب واقعی دارد!

کد خبر 1168657
محسن شاکری نژاد

کارشناسان معتقدند سازمان صدا و سیما با وجود داشتن ده‌ها شبکه و بودجه کلان، عملکرد کم‌اثری دارد و نیازمند تغییر ساختاری اساسی و کوچک‌سازی است تا از هدررفت بیت‌المال جلوگیری شود.

محسن شاکری‌نژاد، رئیس مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، اعلام کرده که ۷۰ درصد مردم مخاطب تلویزیون هستند و براساس معیارهای سازمان آفکام، هر کسی که روزانه حداقل ۱۵ دقیقه تلویزیون تماشا کند، مخاطب محسوب می‌شود. اما این ادعا با واکنش کارشناسان و تحلیلگران سیاسی مواجه شده است.

سعید شریعتی، فعال سیاسی و رئیس کمیته امور شعب حزب اتحاد ملت ایران، با اشاره به شرایط فعلی رسانه‌ای و تنوع منابع خبری، تاکید می‌کند: «در بهترین حالت تنها ۱۰ درصد از جامعه مخاطب واقعی صدا و سیما هستند.»

او می‌گوید: «حتی محبوب‌ترین برنامه‌های صدا و سیما مانند فوتبال برتر یا سریال‌ها، کمتر از ۱۰ درصد مخاطب دارند و این رسانه در حفظ جایگاه ملی خود روندی نزولی را طی می‌کند.»

شریعتی معتقد است که صدا و سیما باید ساختار خود را به شدت کوچک کند و از ادعای تولید انحصاری محتوا دست بکشد. او می‌گوید: «با وجود ده‌ها شبکه استانی و برون‌مرزی، خروجی قابل توجهی ارائه نمی‌شود و این هزینه‌ها صرف هدررفت بیت‌المال است.»

او پیشنهاد می‌دهد که رسانه ملی به سمت تمرکز بر اطلاع‌رسانی رسمی و ایجاد فضا برای فعالیت شبکه‌های خصوصی حرکت کند تا دیگر نیاز نباشد بار تولید تمام محتوا به دوش صدا و سیما بیفتد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.