پرش به محتوای اصلی

صادق‌خان: نباید برای پاسخگویی به توییت‌های ترامپ وقت تلف کرد

کد خبر 558207
57

شهردار انگلیس در واکنش به توهین رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: نباید برای پاسخگویی به توییت‌های ترامپ وقت تلف کرد.

به گزارش  بازتاب به نقل از بی بی سی، پس از اینکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا شهردار انگلیس را مورد توهین قرار داد، سخنگوی صادق خان نیز در پاسخ گفت: شهردار لندن با قربانیان و خانواده‌های آنها (که کشته شده اند) ابراز همدردی کرده و وقتش را برای پاسخگویی به این نوع توییت ها تلف نمی‌کند.

این در حالیست که «دونالد ترامپ» که در ماه جاری پیش از سفر به انگلیس شهردار لندن را مورد انتقاد قرار داده بود بار دیگر به «صادق خان» حمله کرد.

ترامپ پیشتر با اشاره به اخبار افزایش قتل‌های انجام شده با چاقو در لندن به انتقاد از صادق خان پرداخت و در پیامی توئیتری نوشت: لندن در اسرع وقت نیاز به شهرداری جدید دارد. خان فاجعه است و مدام بدتر می‌شود. او فاجعه‌ای ملی است که در حال ویران کردن شهر لندن است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.