پرش به محتوای اصلی

شلیک بانوی تیرانداز ایران در تیمی تفنگ بادی

کد خبر 830916
شلیک بانوی تیرانداز ایران در تیمی تفنگ بادی

نجمه خدمتی نخستین مدال آور کاروان ایران در بازی اینچیون ۲۰۱۴ همراه مهیار صداقت در تیمی تفنگ بادی ۱۰ متر در پشت خط آتش ایستادند.

خدمتی در دومین تجربه حضورش در المپیک همراه مهیار صداقت ساعت ۱۳:۱۵ به وقت محلی در تیمی تفنگ ۱۰ متر در خط ایستاد که در این مسابقه ۲۹ تیم در خط آتش قرار گرفتند.

امروز نخستین روز رقابت خدمتی در میکس تفنگ بادی است که وی در سه وضعیت هم به میدان می‌رود.

خدمتی در خط ۴۴ و صداقت در ۴۵ در تیمی ۱۰ متر تفنگ بادی شلیک می‌کنند. در مرحله نخست هر تیم ۳۰ تیر شلیک می‌کنند.

در تیمی تپانچه امروز جواد فروغی و هانیه رستمیان در خط آتش قرار گرفتند که در نیمه نهایی با عنوان پنجمی از صعود به فینال بازماندند.

تیراندازی در این دوره با ۶ سهمیه چهار مرد و ۲ زن به این المپیک راه یافتند که نجمه خدمتی دومین حضور خود را در این آوردگاه جهانی تجربه کرد.

پیش از این فروغی در ماده تپانچه ١٠ متر بادی نخستین مدال کاروان ایران را کسب کرد. هانیه رستمیان هم در همین ماده در ماده ۱۰ متر تفنگ بادی با عنوان دهمی از فینال بازماند. مهیار صداقت هم در تفنگ ١٠ متر بادی با کسب جایگاه نهمی یک اختلاف تا فینال بازماند.

فاطمه کرم‌زاده و آرمینا صادقیان هم در ماده تفنگ بادی زنان به ترتیب در رده‌های بیست و سوم و سی ام ایستادند و از رسیدن به فینال بازماندند.
کاروان ایران تاکنون یک مدال طلا در تیراندازی کسب کرده است.

ایران در المپیک ریو ۲۰۱۶ با کسب سه طلا و یک نقره و چهار برنز در وزنه‌برداری، تکواندو، کشتی در جایگاه بیست و پنجم ایستاد.

به گزارش صدا و سیما، این بازی‌ها به دلیل شیوع کرونا با یک سال تاخیر اول مرداد ۱۴۰۰ – ۲۳ جولای ۲۰۲۱ در ۳۳ رشته و ۳۹۹ ماده به میزبانی ژاپن آغاز شد و ایران با ۶۶ ورزشکار (۱۰ زن و ۵۶ مرد) راهی توکیو شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.