پرش به محتوای اصلی

شرکت اسپرونکوی اسپانیا فعالیت خود در ایران را ادامه می دهد

کد خبر 349483
15

مدیر شرکت اسپانیایی اسپرونکو اینترنشنال که در زمینه خدمات نفت و گاز فعالیت دارد گفت، این شرکت به رغم تحریم های جدید دولت آمریکا، فعالیت های خود در ایران را ادامه می دهد.

به گزارش بازتاب به نقل از پایگاه خبری اسپوتنیک، مدیر شرکت اسپانیایی اسپرونکو اینترنشنال که در زمینه خدمات نفت و گاز فعالیت دارد گفت، این شرکت به رغم تحریم های جدید دولت آمریکا، فعالیت های خود در ایران را ادامه می دهد.

کارلوس تولدو، مدیر شرکت اسپرونکو اینترنشنال گفت، این شرکت فعالیت خود در ایران را در سال 2013 «یعنی زمانی که تحریم ها علیه ایران از همه طرف از جمله از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا» وضع شده بود آغاز کرده است.

وی افزود: «ما در آن زمان هیچ رقیبی در بازار ایران نداشتیم و این ما را تشویق کرد که وارد این بازار شویم.»

وی در عین حال افزود، شرکت اسپرونکو در سال 2015 و پس از لغو تحریم ها علیه ایران با «رقبای زیادی» مواجه شد و ناگزیر شد فعالیت های خود در ایران را به حداقل برساند. اکنون که واشنگتن تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کرده و شرکت های خارجی طرف معامله با ایران را تهدید به تحریم کرده است، اسپرونکو این وضعیت را به عنوان یک موقعیت جدید برای خود می بیند.

تولدو گفت: «اکنون ما در حال بررسی از سرگیری فعالیت هایمان در ایران در بالاترین سطح هستیم… تاکنون اتحادیه اروپا تحریم جدیدی علیه ایران وضع نکرده است. و هر چیزی که آمریکا می گوید مشکل خودش هست، نه مشکل ما.»

وی افزود، هیچ گونه تهدیدی از ناحیه تحریم های آمریکا متوجه شرکت ما نیست و اگر هم بود، آن را نادیده می گرفتیم. «کسی به ما نمی گوید چکار می توانید بکنید و چه کار نمی توانید. بنابراین ما هر کاری که می خواهیم انجام می دهیم.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.