پرش به محتوای اصلی

شرایط درخواست وام مسکن و ضروری ایثارگران اعلام شد

جمعه ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ۸:۴۵
شرایط درخواست وام مسکن و ضروری ایثارگران اعلام شد

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ایثارگرانی که تا به حال وام مسکن دریافت نکرده اند، می‌توانند برای گرفتن آن اقدام کنند.

محمود پاکدل، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: وام‌های بنیاد شهید به دو صورت هستند؛ یکی وام‌ مسکن که هر سال مبلغ آن توسط هیئت دولت تصویب می‌شود و دیگری وام‌ ضروری که توسط صندوق شاهد به ایثارگران پرداخت می‌شوند.

وی با بیان اینکه سقف این وام‌های ضروری، ۳۰ میلیون تومان است، افزود: ایثارگران به محض اینکه این گونه از وام‌‌های خود را تسویه کنند، می‌توانند دوباره برای گرفتن آن‌ها اقدام کنند.

پاکدل در رابطه با وام‌های مسکن گفت: کسانی که تا به حال این وام را دریافت نکرده اند، می‌توانند برای گرفتن آن درخواست دهند و کسانی که قبلا تا ۲۵ میلیون تومان وام گرفته اند و تسویه حساب کرده اند، مجددا می‌توانند برای دریافت آن اقدام کنند.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: استثنائا در قانون بودجه ۱۴۰۰، ۵ هزار نفر از ایثارگرانی که مسکن نامناسب دارند هم می‌توانند با تسویه وام قبلی خود، از این امکان بهره‌مند شوند.

وی عنوان کرد: کمیته‌ای در استان‌ها وجود دارد که در آنجا بررسی می‌شود چه کسانی مسکن نامناسب دارند و وام باید به آن‌ها تعلق گیرد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.