پرش به محتوای اصلی

سردار غلامرضا جلالی: دولت گذشته یک سهل‌انگاری جدی در حوزه‌ امنیت سایبری داشت

کد خبر 856706
1243637_876

رییس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به حمله سایبری روز گذشته به شبکه توزیع سوخت کشور گفت: در این حادثه از همان محل آسیب‌پذیری که قبلاً کشف و کتابا ابلاغ کرده بودیم تا مشکلش برطرف شود، آسیب خوردیم و به همین دلیل گزارشی را تهیه می‌کنیم که پیگیری لازم قضایی برای برخورد با کسانی که ترک فعل کردند، انجام شود.

به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در گفت‌وگویی با اشاره به حمله سایبری روز گذشته به شبکه توزیع سوخت در کشور، اظهار کرد: موضوع امنیت سایبری در همه دنیا مطرح است و همه کشورها هرچقدر مدعی امنیت سایبری باشند بازهم حوادثی از این قبیل را دارند.

وی افزود: طبیعتاً به دلیل اینکه بخشی از این زیرساخت‌ها مبتنی بر اینترنت جهانی شکل می‌گیرد به صورت طبیعی این موارد به وجود می‌آیند.

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور یادآور شد: ما مسئول رصد، ارزیابی و کشف آسیب‌پذیری‌های مجموعه بودیم و سامانه سوخت را در سال جاری و سال گذشته ارزیابی کردیم و اشکالات آن را ابلاغ کردیم و پیگیری کردیم که این کار انجام شود.

جلالی تصریح کرد: دولت گذشته یک سهل‌انگاری جدی در حوزه‌ امنیت سایبری داشت و ضمن عدم هماهنگی اجرایی در زمینه‌های مختلف، نکاتی که در این زمینه هم به آنان تذکر داده می‌شد را متاسفانه اجرا نکردند.

وی تاکید کرد: در حادثه دیروز هم شاهد بودیم که از همین محل آسیب‌پذیری که ما قبلاً کشف کرده بودیم و کتابا ابلاغ کرده بودیم که برطرف شود، آسیب خوردیم.

جلالی در پایان اظهار کرد: بررسی‌ها که انجام شود نتایج گزارش را به مراجع قضایی اعلام می‌کنیم و ترک فعلی که از سوی آنانی که باید به امور رسیدگی می‌کردند را پیگیری می‌کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.