پرش به محتوای اصلی

ستاره یاغی والیبال بلغارها در کنار معنوی‌نژاد و شریفی

کد خبر 441764
9

بازیکن پیشین تیم ملی والیبال بلغارستان به تیم ورونا در سری A۱ ایتالیا پیوست.

ماتی کازیسکی، ستاره پیشین تیم ملی والیبال بلغارستان که به دلیل مشکلات مالی از تیم اشتچین لهستان شده است به تیم ورونا در سری A1 ایتالیا پیوست.

نیکولا گربیچ، سرمربی تیم ورونا برای تقویت تیمش در پست اسپکر قدرتی و باقی ماندن در کورس قهرمانی، اقدام به جذب این بازیکن کرد.

به گزارش تسنیم ،رئیس باشگاه ورونا در این مورد گفت: حضور کازیسکی، هدیه خوبی برای ما و همچنین طرفداران تیم بود. من همیشه در آرزوی چنین نقل و انتقالی بودم و یکشنبه گذشته، زمانی که این فرصت به دست آمد، آن را از دست ندادم. من به خاطر ریاست چنین گروهی به خودم افتخار می‌کنم.

تیم اشتچین در لیگ لهستان با چند بازیکن نامدار مثل کازیسکی و ژیگادوو، فصل جاری پلاس لیگای لهستان را شروع کرد ولی مشکلات بزرگ مالی سبب شد تا نه تنها بازیکنان خود را از دست بدهد بلکه از لیگ لهستان نیز کنار گذاشته شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.