پرش به محتوای اصلی

رونمایی بانک ملی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب

کد خبر 1228803
رونمایی بانک ملی از بسته فرهنگی با هم برای ایران

بسته فرهنگی «با هم برای ایران» که به یاد کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب تهیه شده است، با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیرعامل بانک ملی ایران رونمایی شد. قرار است در مرحله نخست، ۱۰ هزار نسخه از این بسته در مدارس و مراکز آموزشی مناطق محروم کشور توزیع شود.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی؛ در چهل‌ویکمین نشست شورای راهبردی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» رونمایی شد؛ مجموعه‌ای که با حمایت بانک ملی ایران و با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب تهیه شده است.

در این مراسم، سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، از محسن سیفی، مدیرعامل بانک ملی ایران، به دلیل حمایت از تولید این مجموعه فرهنگی تقدیر کرد.

تأکید بر مسئولیت اجتماعی برای پاسداشت یاد شهدای میناب

صالحی امیری در این نشست با اشاره به اهمیت حفظ یاد و خاطره شهدای میناب، این اقدام را نمونه‌ای از ایفای مسئولیت اجتماعی بانک ملی ایران دانست و گفت چنین برنامه‌هایی می‌تواند به بازتاب گسترده‌تر این رویداد و ماندگاری آن در افکار عمومی کمک کند.

وی اظهار کرد: حمایت مدیرعامل بانک ملی ایران از تهیه، تولید و رونمایی این مجموعه فرهنگی، اقدامی در مسیر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای میناب است.

به گفته وزیر میراث فرهنگی، این مجموعه شامل دفترچه‌های ۱۶۸ برگی است که با همکاری شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران و با محوریت یادبود شهدای میناب تولید شده است.

صالحی امیری همچنین خواستار مشارکت گسترده‌تر بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در چنین برنامه‌هایی شد و تأکید کرد ظرفیت مسئولیت اجتماعی مجموعه‌های اقتصادی می‌تواند علاوه بر اقدامات فرهنگی، در توسعه زیرساخت‌های مناطق مختلف کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

رونمایی بانک ملی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران

سیفی: بانک ملی بخشی از تاریخ و میراث ایران است

محسن سیفی، مدیرعامل بانک ملی ایران نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب گفت بانک ملی در آستانه نودوهشتمین سال فعالیت خود، علاوه بر ارائه خدمات مالی و اقتصادی، طی دهه‌های گذشته در طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای کشور نیز نقش داشته است.

وی با اشاره به قدمت بانک ملی ایران افزود: این بانک بخشی از تاریخ معاصر ایران است و پیوندی دیرینه با میراث فرهنگی کشور دارد؛ به‌گونه‌ای که تعدادی از ساختمان‌ها و بناهای بانک ملی امروز در شمار بناهای تاریخی و ارزشمند کشور قرار دارند.

سیفی در ادامه با تأکید بر ضرورت ماندگار شدن یاد کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب در حافظه تاریخی جامعه گفت: شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران به عنوان بازوی فرهنگی بانک، مسئولیت تولید محصولات و آثار فرهنگی مرتبط با این موضوع را برعهده گرفته است.

توزیع ۱۰ هزار بسته فرهنگی در مدارس مناطق محروم

مدیرعامل بانک ملی ایران اعلام کرد در مرحله نخست، ۱۰ هزار بسته فرهنگی با تصاویری از کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب تولید شده است که به‌زودی در مدارس و مراکز آموزشی مناطق محروم کشور توزیع خواهد شد.

سیفی همچنین از ادامه این برنامه خبر داد و گفت بانک ملی ایران تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی برای استمرار چنین اقداماتی، مسئولیت اجتماعی خود را در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز دنبال کند.

بسته فرهنگی «با هم برای ایران» با هدف گرامی‌داشت یاد کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب و انتقال یاد و خاطره آنان به نسل دانش‌آموز تهیه و تولید شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.