پرش به محتوای اصلی

روزی ۷ تا ۸ میلیون لیتر بنزین وارد می‌کنیم

کد خبر 23446
22

وزیر نفت از تحقق بخشی از طرح خودکفایی تولید بنزین تا پایان سال ۹۶ خبر داد و گفت: در حال حاضر روزانه ۷ تا ۸ میلیون لیتر بنزین وارد می کنیم.

«بیژن زنگنه» وزیر نفت  در پاسخ به اینکه “طرح خودکفایی در تولید بنزین چه زمانی به نتیجه می رسد؟”، اظهار داشت: بخشی از طرح خودکفایی در تولید بنزین تا پایان سال 96 محقق می شود.

این عضو کابینه دولت در خصوص اینکه در حال حاضر چه میزان واردات بنزین داریم، گفت: در حال حاضر روزانه 7 تا 8 میلیون لیتر بنزین وارد می کنیم.

به گزارش تسنیم، متوسط واردات بنزین در سال گذشته حدود 13.5 میلیون لیتر در روز بود. طبق گفته مسئولان وزارت نفت قرار بود این میزان واردات گسترده با بهره برداری از فاز نخستزالایشگاه ستاره خلیج فارس و افزایش 12 میلیون لیتری تولید روزانه بنزین کشور متوقف شود، اما با وجود بهره برداری رسمی از واحد بنزین سازی فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس در ماه گذشته، این مهم محقق نشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.