پرش به محتوای اصلی
لیگ جهانی کاراته - مسکو

رزیتا علیپور به فینال رسید

شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۸ ۱۶:۳۶
67

کاراته کای وزن ۶۱- کیلوگرم تیم بانوان ایران با کسب ۵ پیروزی متوالی برابر رقبای خود به دیدار نهایی راه یافت و دو نماینده دیگر کشورمان از دور مسابقات حذف شدند.

 

در ادامه ششمین مرحله از رقابتهای لیگ جهانی که به میزبانی روسیه در شهر مسکو جریان دارد، رزیتاعلیپور در وزن ۶۱- کیلوگرم با پیروزی مقابل رقبای خود به دیدار نهایی راه پیدا کرد. وی کار خود را برتری ۵ بر یک مقابل «رادینوویچ» از سوئیس آغاز کرد و سپس با رای داوران «جوانا رکویچ» از صربستان را از پیش رو برداشت و در ادامه در پیکار با «لائورا سیورت» از فرانسه ۵ بر صفر و «بتیسام سادینی» از مراکش ۳ بر صفر به برتری دست یافت و به نیمه نهایی راه یافت.

 

علیپور در این مرحله برابر «جیانا لطفی» از مصر را نیز شکست و به دیدار نهایی راه یافت. وی فردا یکشنبه در مبارزه پایانی برای کسب مدال طلا به مصاف «جوما هانا» از کانادا می رود. شیما آل سعدی در همین وزن ابتدا ۲ بر یک «کریستینا مه» از استرالیا را شکست داد و سپس ۳ بر صفر برابر «آنیتا سروگینا» از اکراین باخت و حذف شد.

 

به گزارش مهر،همچنین در کاتای انفرادی ابوالفضل شهرجردی با کسب امتیاز ۲۲.۹۴ از صعود به مرحله بعد بازماند و از جدول خارج شد.

 

همچنین در وزن ۸۴- کیلوگرم مهدی قراری زاده در دو مبارزه نخست خود «اربول ژورمالف» از قرقیزستان را ۳ بر صفر و «ایگور چیخماروف» از قزاقستان را یک بر صفر شکست داده است. مهدی خدابخشی نیز بعد ای برتری یک بر صفر برابر «استوسکی» از مقدونیه، پس از تساوی ۳ بر ۳ برابر «تورگت حنسوف» آذربایجانی با قانون سنشو باخت.در همین وزن ذبیح الله پورشیب نیز کار خود را با برتری ۲ بر یک مقابل «کایکو رودرگوئز» از برزیل آغاز کرد.

 

این دوره از مسابقات با حضور ۶۴۲ کاراته کا از ۸۵ کشور در سالن ورزشی «جورجیفسکی» شهر مسکو جریان دارد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.