پرش به محتوای اصلی

رد رشوه 14 میلیونی توسط مأمور وظیفه‌شناس مراوه تپه‌ای

کد خبر 262403
60

فرمانده انتظامی استان گلستان گفت: مأمور وظیفه‌شناس انتظامی شهرستان مراوه تپه در شرق گلستان رشوه 14 میلیون و 530 هزار ریالی قاچاقچی مواد مخدر را رد کرد.

به گزارش ایسنا، سردار «علی‌اکبر جاویدان» اظهار کرد: روز گذشته مأموران انتظامی شهرستان مراوه تپه در راستای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی موفق به شناسایی و دستگیری عامل توزیع مواد مخدر در بخش گلیداغ این شهرستان شدند.

وی با اشاره به این‌که در این عملیات بیش از 2 کیلوگرم تریاک در بازرسی از خودرو متهم کشف شد، افزود: در این راستا راننده خودرو برای تطمیع مأموران و فرار از مجازات قانونی به مأمور انتظامی پیشنهاد 14 میلیون و 530 هزار ریال رشوه را کرد که با امتناع مأمور وظیفه‌شناس روبه رو شد.

فرمانده انتظامی گلستان تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.