پرش به محتوای اصلی

رئیس کل بانک مرکزی: ثبات لازم در بازار ارز برقرار است

کد خبر 571863
45

رییس کل بانک مرکزی گفت: در بازار ارز ثبات لازم برقرار است و بانک مرکزی مدیریت لازم را در بازار اعمال می کند.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، دکتر همتی امروز و در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه صادر کنندگان غیرنفتی در برگشت ارز عملکرد بهتری دارند افزود: هدف ما ثبات اقتصادی است و شاخص های اقتصادی نظیر نرخ کاهنده تورم و بیکاری موید این نکته است.

رییس شورای پول و اعتبار در مورد وام ازدواج از بانک ها خواست سختگیری نکرده و طبق مقررات عمل کنند؛ وی با تاکید بر اینکه بانکها بیش از یک ضامن از متقاضیان طلب نکنند، گفت: بانك مرکزی با تخلف احتمالی بانکها در این زمینه برخورد می کند.

رییس کل بانک مرکزی در مورد رمز ارزها تصریح کرد: از نظر بانک مرکزی تشکیل و فعالیت اشخاص برای ایجاد و اداره شبکه پولی و پرداخت مبتنی بر فناوری زنجیره بلوک غیرمجاز است و انتشار رمز ارز با پشتوانه ریال، طلا، فلزات گرانبها و انواع ارز در انحصار بانک مرکزی است.

دکتر همتی افزود: موضوع استخراج رمز ارزهای جهان روا در کمیسیون اقتصادی دولت در حال بررسی است و جهت گیری این است که در استخراج این ارز رمزها نرخ صادراتی برق باید مبنا باشد و استخراج کننده ها تعهد بازگشت ارز آن به چرخه اقتصادی کشور را بدهند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.