پرش به محتوای اصلی

دومین شکست اسراییل و آمریکا در یک روز

پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ ۹:۱۰
کد خبر 302158
6

سازمان ملل قطعنامه ای در محکومیت اسرائیل به خاطر کشتن فلسطینیان در غزه را تصویب کرد.

به گزارش برنا، مجمع عمومی سازمان ملل در نخستین ساعات پنجشنبه، با اکثریت قوی 120 کشور به قطعنامه ای در محکومیت اسرائیل به خاطر کشتن فلسطینیان در غزه رای داد و تلاش آمریکا برای مقصر دانستن حماس را رد کرد.

مجمع عمومی پیش نویش قطعنامه کشورهای عربی را در حمایت بین المللی از ملت فلسطین با اکثریت آرا 120 رأی موافق ، 8 رأی مخالف و 45 رأی ممتنع تصویب کرد.

نمایندگان کشورهای مختلف جهان در سخنانی در مجمع عمومی، بر لزوم پایان دادن به اقدامات جنایت‌بار صهیونیستها بر ضد فلسطینیان تاکید کردند.

نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل نیز در سخنان کوتاهی، حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مردم بی دفاع فلسطین و از جمله حمله به رزان النجار دختر امدادگر فلسطینی را که به شهادت وی منجر شد، تقبیح کرد.

گفتنی است قبل از این پیش نویس، قطعنامه ضد فلسطینی به رای گذاشته شد که تصویب نشد و این دومین شکست اسراییل و آمریکا در سازمان ملل طی چند ساعت بود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.