پرش به محتوای اصلی

دستگیری قاتل فراری اسفراین در بندرعباس

کد خبر 501508
دستگیری قاتل فراری

فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین از دستگیری قاتل فراری اسفراینی بعد از گذشت سه ماه در بندر عباس خبر داد.

سرهنگ جاوید مهری در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع خبری مبنی بر قتل فردی با هویت مشخص در تاریخ شش آبان ماه سال جاری در یک نزاع دسته جمعی، سریعا انجام کارهای اطلاعاتی برای دستگیری قاتل یا قاتلان در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

این مقام انتظامی با اشاره اینکه در بررسی و بازبینی دوربین‌های مدار بسته و اقدامات فنی و پلیسی توسط کاراگاهان آگاهی عوامل انتظامی، سه نفر که در این نزاع مشارکت داشته شناسایی، دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شدند.

وی افزود: با دستگیری سه نفر از عواملی که در این نزاع و درگیری مشارکت داشته مشخص شد نفر چهارم از شهرستان، متواری و در یکی از استان‌های جنوبی کشوری مخفی شده است.

سرهنگ مهری افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان با اقدامات اطلاعاتی شبانه روزی دقیق پس از گذشت سه ماه سرنخ هایی از حضور عامل اصلی قتل در بندرعباس را بدست آوردند.

این مقام انتظامی اظهار کرد: در این راستا با همکاری موثر فرماندهی انتظامی شهرستان بندر عباس و اخذ نیابت قضائی در یک عملیات هماهنگ و همه جانبه و غافلگیرانه، قاتل فراری (م.م) را در شهرستان بندرعباس، شناسایی و دستگیر کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس،فرمانده انتظامی اسفراین خاطر نشان کرد: متهم پس از دستگیری برای تحقیقات تکمیلی به پلیس آگاهی شهرستان اسفراین، انتقال و پس از تحقیقات لازم حسب دستور مقام قضایی روانه زندان شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.