پرش به محتوای اصلی

دستگیری قاتل فراری در ارومیه

کد خبر 1002001
دستگیری قاتل فراری

رئیس پلیس آگاهی انتظامی آذربایجان غربی گفت: قاتل فراری در ارومیه با عملیات ضربتی پلیس آگاهی در کمترین زمان ممکن دستگیر شد.

سرهنگ صادق شکری در تشریح جزئیات این خبر بااشاره به قتل جوان ۲۲ ساله با سلاح سرد در یکی از محلات ارومیه به دنبال وقوع نزاع و درگیری،افزود: قاتل متواری شده با اشراف اطلاعاتی و سرنخ های به عمل آمده توسط کارآگاهان ویژه پلیس آگاهی، شناسایی و طی عملیات ضربتی در کمترین زمان ممکن دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس آگاهی انتظامی استان، انگیزه متهمان را از درگیری، اختلاف شخصی عنوان کرد و تاکید کرد: حمل سلاح سرد، ناتوانی در مهار خشم و عصبانیت و بی توجهی به قانون، عواقب بسیار ناگواری به همراه دارد که گاه جبران ناپذیر است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.