پرش به محتوای اصلی

دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان

کد خبر 1157450
دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان

فرمانده انتظامی استان کرمان، از دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان خبر داد و گفت: انگیزه ضارب از این اقدام، اختلافات شخصی با دادستان رفسنجان بوده است.

در پی حمله مجرمانه به دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رفسنجان در شامگاه نهم مردادماه، نیروهای انتظامی استان کرمان با سرعت عمل و بهره‌گیری از توان اطلاعاتی خود، موفق به شناسایی و دستگیری ضارب شدند. بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که اختلافات شخصی، انگیزه اصلی این اقدام مجرمانه بوده است.

بر اساس گزارش‌های رسمی، ساعت 22:45 شامگاه نهم مردادماه، فردی با مراجعه به منزل شخصی آقای علیرضا محمدی، دادستان شهرستان رفسنجان، در شهر کرمان و با طرح بهانه‌ای موفق به ورود به خانه وی شد. این فرد پس از ورود، با استفاده از سلاح سرد (چاقو) ضرباتی به ناحیه گردن و کتف دادستان وارد کرد و بلافاصله از محل متواری شد.

جزئیات عملیات شناسایی و دستگیری ضارب

سردار جلیل موقوفه‌ئی، فرمانده انتظامی استان کرمان، از دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان خبر داد و اظهار داشت: بلافاصله پس از وقوع این حمله، تیم‌های عملیاتی پلیس با دستور مقامات قضایی وارد عمل شده و اقدامات اطلاعاتی و میدانی گسترده‌ای برای شناسایی عامل حمله آغاز شد.

به گزارش تسنیم ، وی افزود: با استفاده از ظرفیت‌های اطلاعاتی و رصد دقیق تحرکات احتمالی ضارب، مأموران پلیس موفق شدند مخفیگاه وی را شناسایی کرده و این فرد را در یکی از خروجی‌های شهر کرمان شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی استان کرمان همچنین تأکید کرد: طبق بررسی‌های اولیه، انگیزه ضارب از این اقدام، اختلافات شخصی با دادستان رفسنجان بوده است. با این حال، تحقیقات تکمیلی توسط دستگاه قضایی و پلیس برای شناسایی دیگر ابعاد احتمالی این پرونده در حال انجام است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.