پرش به محتوای اصلی

رئیس کلانتری ۱۵۰ تهرانسر خبر داد؛

دستگیری سارق سابقه‌دار قبل از اقدام به سرقت منزل

کد خبر 558081
44

رئیس کلانتری ۱۵۰ تهرانسر از دستگیری سارق سابقه‌دار در درگیری با مأموران خبر داد.

سرهنگ بهزاد ثابت راسخ با اعلام خبر بازداشت سارق منزل، درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: با توجه به شدت گرفتن سرقت از منازل در محدوده کلانتری ۱۵۰ تهرانسر، گشتهای شبانه‌روزی در نقاط آلوده این محدوده فعال شد.

رئیس کلانتری ۱۵۰ تهرانسر افزود: روز جمعه (۲۴ خرداد) در حین یکی از این گشت‌زنی‌ها در خیابان نفت جنوبی، مأموران به یک دستگاه موتورسیکلت تندرو با دو سرنشین و در حالیکه هر دو لباس کار به تن داشته و صورت خود را به وسیله ماسک آلودگی هوا پوشانده بودند، مشکوک شدند.

وی تصریح کرد: راکب موتورسیکلت با افزودن بر سرعت خود از محل دور شده و مأموران با تعقیب و گریز ده دقیقه‌ای آنها را متوقف کرده اما فرد ترک‌نشین با پاشیدن یک اسپری اشک‌آور به صورت ماموران موفق به فرار شد اما کیف همراهش را در محل جا گذاشت.

ثابت راسخ خاطرنشان کرد: راکب نیز با کشیدن چاقوی ۳۵ سانتی‌متری به روی مأموران و با استفاده از موتورسیکلت، قصد فرار داشت که مأموران به وی دستور ایست دادند اما متهم همچنان بر قصد خود مبنی بر فرار مصر بود تااینکه مأموران با به‌کارگیری قانون استفاده از سلاح اقدام به شلیک هشت تیر هوایی کردند.

به گزارش نامه نیوز،رئیس کلانتری ۱۵۰ تهرانسر ادامه داد: متهم همچنان قصد فرار از دست مأموران را داشت که مأموران با شلیک یک تیر سمت مچ پای متهم وی را بازداشت کرده و پس از فراخواندن اورژانس به محل حادثه متهم ۳۵ ساله برای انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شد.

به گفته وی، با بررسی سوابق متهم مشخص شد وی سوابق زیادی در زمینه سرقت منزل دارد و آخرین بار توسط مأموران آگاهی استان قم دستگیر و بعد از مدتی با قرار وثیقه از زندان آزاده شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.