پرش به محتوای اصلی

مطبوعات اسپانیا تائید کردند؛

خبری از مهاجم جدید در رئال مادرید نخواهد بود

کد خبر 127916
20

رئال مادرید که در رقابت‌های این فصل در گلزنی مشکل داشته با مهاجمان فعلی به کارش ادامه می‌دهد و در ژانویه مهاجمی به تیمش اضافه نمی‎کند.
به گزارش مهر، بیشترین انتقادی که در رقابت‎های این فصل به تیم فوتبال رئال مادرید وارد است مربوط به خط حمله این تیم و ناکامی‌هایش در گلزنی می‏‌شود. اما مطبوعات اسپانیا مدعی شدند این تیم تصمیمی برای تقویت خط حمله و جذب مهاجم در بازار نقل و انتقالات ژانویه ندارد.

جدایی آلوارو موراتا و ماریانو دیاز در تابستان و جایگزین نکردن بازیکنانی دیگر باعث شد در شرایط بحرانی که مهاجمان آن طور که باید گل نمی‎زنند، دست زیدان خالی بماند و بازیکن مناسبی برای بازی در این قسمت وجود نداشته باشد.

او کریم بنزما و کریس رونالدو را در اختیار دارد و گرت بیل هم مصدوم است. دیگر گزینه‎ زیدان هم بورخا مایورال است. بنزما که مدت‌هاست از دوران اوج به دور است و رونالدو هم بعد از گذراندن محرومیت و بازگشت به سختی در رقابت‎‏های لیگ گل می‎زند.

در این شرایط انتظار می‎رفت رئال در زمستان مهاجمی به ترکیبش اضافه کند تا ضعف گلزنی تیم برطرف شود. هری کین، مهاجم تاتنهام یکی از بازیکنانی بود که به این تیم نسبت داده می‏ شد، اما به نظر باشگاه مادریدی تصمیمی برای خرید بازیکن ندارد و زیدان و پرس کماکان با همین بازیکنان به کارشان ادامه خواهند داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.