پرش به محتوای اصلی

حمله پهپادی یمن به فرودگاه عربستان

کد خبر 542413
18

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن بامداد سه شنبه در پاسخ به حملات مکرر ائتلاف سعودی به سرکردگی عربستان در ماه مبارک رمضان، فرودگاه نجران در جنوب عربستان را با پهپاد هدف قرار دادند.
این پهپاد از نوع «قاصف ۲K» بوده است که فرودگاه نجران را هدف قرار داده است.

«ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی در این باره گفت: حوثی‌ها (انصارالله) تلاش کردند، یکی از تاسیسات حیاتی شهر نجران را با پهپاد هدف قرار دهند.

این حمله، در پاسخ به حملات خونین پنجشنبه گذشته ائتلاف متجاوز به منطقه مسکونی الرباط در صنعا صورت می‌گیرد که در جریان آن ۶ عضو یک خانواده از جمله چهار کودک کشته و ۷۱ تن دیگر نیز زخمی شدند.

این حمله همچنین پس از آن صورت می‌گیرد که جنبش انصارالله یمن حمله پهپادی اخیر به تاسیسات نفتی آرامکو را بخشی از عملیات نظامی احتمالی برای حمله به ۳۰۰ هدف حیاتی و نظامی در امارات و عربستان اعلام کرد.

سه شنبه گذشته بود که هفت پهپاد یمنی در واکنش به حملات مستمر ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان به مناطق مسکونی و زیرساخت‌های یمن، آسمان عربستان را شکافتند و دو ایستگاه پمپاژ نفت در استان‌های «الدوادمی» و «عفیفه» در غرب این کشور را هدف قرار دادند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.