پرش به محتوای اصلی

حمایت شدید اسماعیل حلالی از پژمان جمشیدی: سینما بود که کم آورد!

شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ ۱۷:۰۶
پژمان جمشیدی

اسماعیل حلالی، همبازی سابق پژمان جمشیدی در پرسپولیس، در واکنش به حواشی اخیر پیرامون این بازیگر و فوتبالیست محبوب گفت: «پژمان اصلاً آدمی نیست که چنین کارهایی از او سر بزند. او را مثل کف دستم می‌شناسم و مطمئنم برایش داستان‌سازی کرده‌اند.»

حلالی با انتقاد از وضعیت سینما افزود: «بارها به من گفتند بیا سینما اما نرفتم. پژمان رفت و ترکاند! ببینید سینما چقدر ضعیف شده که یک فوتبالیست بعد از تمام شدن دوران بازیگری‌اش رفت آنجا و به یکی از بهترین بازیگران تبدیل شد. شاید هم روزی یک بازیگر بیاید فوتبال بازی کند و درخششی مشابه داشته باشد.»

او با اشاره به رکوردشکنی جمشیدی در پنج سال اخیر گفت: «این اتفاقات نشان‌دهنده ضعف آن بخش است، نه تقصیر پژمان. واقعاً برایش ناراحتم؛ او پسر بسیار شفافی است و حرف‌هایی که درباره‌اش می‌زنند خنده‌دار است.»

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.