پرش به محتوای اصلی

حقیقت در برابر شایعه؛ آلودگی نفتی در قشم؟

کد خبر 1222114

حمید بورد امروز (شنبه، ۲۴ مرداد) در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره شایعات مطرح شده در فضای مجازی طی روزهای گذشته درباره لکه‌های نفتی جزیره قشم، بیان کرد: شرکت ملی نفت ایران تأسیسات بسیار محدودی در قشم دارد که آن هم به دلایل تعمیراتی اکنون غیرفعال است و به‌صورت وسیع تأسیساتی برای تولید در این منطقه نداریم.

وی افزود: اگر لکه‌های نفتی وجود داشته باشد، عاملش دشمن آمریکایی- صهیونیستی و جنگی است که آنها در منطقه راه انداخته‌اند، احتمالاً عامل این لکه‌ها نفتکش‌ها یا شناورهایی هستند که از خلیج فارس عبور می‌کنند. شایعاتی که در رسانه‌های معاند درباه ریختن نفت در دریا مطرح می‌شود، کاملاً از نظر کارشناسی رد است و کارشناسان مطلع هستند که این مباحث دور از واقعیت است.

به گزارش شانا، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: درپی انسجام بخش‌های مختلف وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران با راهبری وزیر نفت، فعالیت در همه تأسیسات به نحو مطلوب مدیریت می‌شوند و هیچ آلودگی در چرخه تولید و بارگیری نفت وجود ندارد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.